• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Hoe kan ik snel een 06 nummer traceren

Een 06 nummer of mobiel nummer traceren? Dit kan voor het achterhalen van naam en adres, maar ook door controle van het telefoongedrag. Ontdek de mogelijkheden om snel en eenvoudig een mobiel nummer te traceren. Zo weet u direct met wie u te maken heeft of welke acties vereist zijn.

Het traceren van 06 nummers

Er wordt veel gezocht op het traceren van een of meerdere 06 nummers. Dit betekent het achterhalen van naam en adres dat bij een mobiel nummer hoort. Helaas staan veel mobiele nummers niet in het telefoonboek (online of fysiek). Hierdoor is het soms moeilijk om de gegevens van de beller te achterhalen.

Iemand achterhalen met een 06 nummer

Heeft een mobiele beller een abonnement, dan zijn naam en adres bij de provider bekend. Toch mogen providers deze gegevens niet zomaar doorgeven: alleen op last van de rechter of politie.

Een mobiel nummer achterhalen kan vaak al door het invoeren van het telefoonnummer op het internet. Gebruik de zoekmachine en bekijk of het mobiel nummer in de zoekresultaten voorkomt. Op deze manier worden veel mobiele nummers achterhaald.

Onbekend nummer via Whatsapp achterhalen

Wordt u door een onbekend nummer gebeld? Voeg de noemer aan uw contacten toe (kies een random naam). Vernieuw de contactenlijst binnen WhatsApp en ontdek de profielfoto van de onbekende beller. Let op: dit werkt alleen wanneer degene zijn profielfoto op openbaar heeft staan en natuurlijk gebruik maakt van WhatsApp. Bovendien moet het nummer wel zichtbaar zijn, dus niet anoniem of onbekend.

Controle van telefoongedrag

Naast het achterhalen van een 06 nummer kan het soms ook nodig zijn om het telefoongedrag te controleren. Dit geldt bij kinderen maar ook bij werknemers. Speciaal hiervoor is er de smartphone met controle software. De Samsung Note 9 werkt als een normale smartphone. Er is echter controle software aan toegevoegd. Hierdoor maakt het toestel verbinding met een server, die door u benaderbaar is.

Via de beveiligde internetpagina bekijkt u wat de bezitter van de smartphone allemaal doet: van oproeplijsten tot verzonden en ontvangen e-mails of berichten. Bekijk ook de gps-locaties, webhistorie en gemaakte foto’s en video’s. De verbinding met de server gaat u voor één jaar aan, maar is uiteraard uitbreidbaar.

Telefoonnummers blokkeren

Wordt u vaak lastiggevallen door een bepaald telefoonnummer? Op een smartphone kunt u bepaalde inkomende nummers blokkeren (geen uitgaande nummers). Helaas werkt het blokkeren van inkomende oproepen niet met een vast toestel. Een goede oplossing is het gebruik van de telefoon oproep blocker Pro. Dit is een klein kastje dat u eenvoudig tussen de modem en telefoon installeert. Blokkeer inkomende nummers maar ook uitgaande oproepen. Zo kunnen familieleden of medewerkers niet naar (betaalde) nummers bellen. Hierdoor houdt u meer controle over het telefoonverkeer binnen het gezin of het bedrijf. Het is zijn investering dan ook meer dan waard. De telefoon oproep blocker Pro is gebruiksvriendelijk en werkt op analoge telefoonlijnen. Blokkeer tot 1500 nummers en bekijk alles op het verlichte lcd-display.

Andere manieren om informatie te achterhalen

Wanneer bovenstaande opties om een telefoon te traceren in uw situatie niet mogelijk zijn bestaan er wel nog anderen opties voor het verkrijgen van informatie. Veel gebruikt als alternatief zijn voice recorders waarmee in een bepaalde ruimte, zoals bv een auto gesprekken worden opgenomen welke later terug te luisteren zijn. Er zijn zelfs zulke kleine voice recorders welke in een jas of tas geplaatst kunnen worden. Wanneer u direct de informatie nodig heeft en niet kan wachten totdat u de voice recorder weer in bezit heeft is een afluisteraparaat een beter idee. Deze apparaatjes hebben een ingebouwde simkaart waar u heen belt en dan direct hoort wat er in de ruimte wordt gezegd.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 219 beoordelingen