• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Hoe kan je een telefoon het best traceren

Een telefoon traceren is mogelijk met speciale software. Zo kunt u in de gaten houden waar de eigenaar van het toestel zich bevindt. Hierbij moet u de smartphone of mobiele telefoon eerst in bezit hebben, waarna u de software (onopgemerkt) installeert. Er zijn echter ook andere manieren om een telefoon te traceren.

IPhone en Android traceren

Smartphone kwijt? U kunt hem traceren met behulp van uw Apple ID (iPhone) of Google account (Android). Deze optie moet u vooraf wel activeren. Met een iPhone werkt dit via instellingen > icloud.com > zoek mijn iPhone. Op een Android toestel werkt het via Google instellingen en de app apparaatbeheer. Op deze manier een mobiele telefoon traceren werkt alleen wanneer u eigenaar van het toestel bent.

Een mobiele telefoon van iemand anders traceren

Het is ook mogelijk om de smartphone of mobiele telefoon van iemand anders te lokaliseren (traceren). Hierbij maakt u gebruik van software, bedoelt voor het traceren van een mobiel. Verschillende bedrijven maken zetten dit in. Daarnaast zijn nog steeds meer particulieren nieuwsgierig naar het gedrag van de partner, familieleden of vrienden.

Controle software

U kunt het traceren uitbreiden met controle over het telefoongedrag. Hierbij bekijkt u inkomende en uitgaande oproepen, sms-berichten, whatsapp berichten en nog veel meer. Verder is het mogelijk om gemaakte foto’s en video’s te bekijken. Ook ziet u de contactenlijst en de web historie. Controle software maakt het ook mogelijk om de locatie van de telefoon te bekijken.

Bijzonder is de mogelijkheid tot room recording. Via een website verstuurt u een commando naar de telefoon. Deze zal gedurende maximaal 20 minuten een geluidsopname maken. Dit geluidsbestand ontvangt u via de speciale internetpagina.

Controle software installeren: zo werkt dat

Is het van belang dat u controle over het smartphonegebruik door kinderen houdt, dan is het geen probleem om de software te installeren. Voor het controleren van de partner, een kennis of werknemers ligt dit een stuk lastiger. Krijgt u de smartphone niet in handen, dan is er nog een andere optie: een smartphone cadeau geven. Hierbij geeft u een smartphone waarbij de software al op is voor geïnstalleerd. De ontvanger van het toestel heeft dit niet in de gaten.

U heeft bij vooraf geïnstalleerde toestellen de keuze uit een aantal modellen zoals de Samsung Galaxy Note 9 Plus of Samsung Galaxy S9+.

Andere opties traceren van personen

Het is niet altijd mogelijk om gebruik te maken van spy software. Wilt u een persoon traceren, kijk dan eens naar een GPS tracker. Dit is een klein apparaatje met een volgsysteem (GPS en GSM). Let op: alleen de uitgebreide gps-trackers werken ook met GSM positie.

Plaatst de tracker in of aan het voertuig of in de tas van de persoon die u wilt traceren. U bekijkt de realtime locatie via uw smartphone, tablet of computer. GPS trackers werken met een interne batterij, of gebruiken de stroom van het voertuig. Dankzij het gebruik van een GPS tracker bent u niet afhankelijk van spy software voor de mobiele telefoon.

Andere manieren om informatie te achterhalen

Wanneer bovenstaande opties om een telefoon te traceren in uw situatie niet mogelijk zijn bestaan er wel nog anderen opties voor het verkrijgen van informatie. Veel gebruikt als alternatief zijn voice recorders waarmee in een bepaalde ruimte, zoals bv een auto gesprekken worden opgenomen welke later terug te luisteren zijn. Er zijn zelfs zulke kleine voice recorders welke in een jas of tas geplaatst kunnen worden. Wanneer u direct de informatie nodig heeft en niet kan wachten totdat u de voice recorder weer in bezit heeft is een afluisteraparaat een beter idee. Deze apparaatjes hebben een ingebouwde simkaart waar u heen belt en dan direct hoort wat er in de ruimte wordt gezegd.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 219 beoordelingen