• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Hoe kunt u een verborgen camera opsporen?

Anti camera apparatuur voor het detecteren van zenders

Met anti camera apparatuur detecteert u straling door camera’s. Het is de meest eenvoudige manier om alle soorten camera’s op te sporen. De speciale apparatuur maakt het zelfs mogelijk om camera’s te detecteren die uitstaan. Dit is belangrijk want veel verborgen camera’s filmen niet continu of worden tussendoor uitgeschakeld.

Zo werkt een spy camera lens zoeker

Ee verborgen camera zoeker werkt op basis van led licht. De zoeker bestaat uit een ring met hoge intensiteit ledlampjes. Het glas van een verborgen camera weerkaatst het led licht dat afkomstig is van de camerazoeker. Zo is het mogelijk om verborgen camera’s op te sporen.

Deze lenszoeker werkt alleen door met het oog door de ring bekijken terwijl de ledlampjes aanstaan. Vervolgens is het zaak om goed de ruimte af te zoeken naar eventueel verborgen camera’s. De spy camera lens zoeker is vooral geschikt voor particulier gebruik of voor kleine ruimtes of ondernemingen. Denk hierbij aan een woning of appartement, een sportschool, hotelkamer of andere ruimtes. Dit model kan verborgen camera’s detecteren op een afstand van 1 tot maximaal 3 meter. Met zijn micro USB aansluiting is het opladen van de batterij heel eenvoudig.

Controleer verborgen plekjes

Verborgen camera’s worden vaak in of achter voorwerpen verstopt. Denk maar eens aan een kast, aan de muur of het plafond maar ook in speelgoed of gebruiksvoorwerpen. Houd rekening met verborgen camera’s in planten (plantenbakken), in kleding of gordijnen of in voorwerpen die je dagelijks gebruikt (bijvoorbeeld een balpen).

Sommige verborgen camera’s filmen achter glas. Dit betekent dat de spy camera lens zoeker mogelijk de spycam niet direct detecteert. Ik daarom kritisch naar aanwezige ramen, vooral wanneer het ramen tussen twee ruimtes betreft.

Professionele gsm/ gps tracker detector

Voor grote bedrijven is er de professionele gsm/ gsp tracker detector. Dit is een detector dat verschillende signalen opspoort waaronder 2G t/m 5G, Bluetooth, wifi maar ook draadloze camera’s. Denk hierbij aan 2,5 gigahertz camera’s.

De detectieafstand bedraagt maar liefst 50 meter (maximaal). Hiermee is het mogelijk om grote ruimtes te scannen op afluisterapparatuur of verborgen camera’s. De professionele camera- en geluidsdetector beschikt over een vibratie van arm en heeft een batterijduur tot 8 uur.

Verborgen camera’s uitschakelen

Zodra u verborgen camera’s heeft opgespoord is het belangrijk om deze direct te verwijderen en uit te schakelen. Houd er rekening mee dat opnames soms al verstuurd zijn. In andere gevallen staan de opnames intern opgeslagen. Het is hier eenvoudig om de SD kaart uit een spy camera te halen.

Zorg ervoor dat ongewenste personen geen toegang hebben tot de ruimte. Om te achterhalen wie de verborgen camera heeft geplaatst of opgehangen is het mogelijk om zelf gebruik te maken van een verborgen camera. Zo spoort u de dader op.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 343 beoordelingen