• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Huis beveiliging: De eenvoudigste oplossingen

Huis beveiliging: de laatste jaren is er een sterke opkomst te zien in de beveiligingsproducten die zijn ontwikkeld voor het beveiligen van hun huis. De producten die te koop zijn voor het beveiligen van een huis zijn meestal onder te verdelen in de groepen alarmsystemen en camerasystemen hoewel het laatste jaar ook een sterke opkomst te zien is in de combinatie van deze 2.

Alarmsystemen huis beveiliging:
Op het gebied van huis beveiliging zijn alarmsystemen het meest bekend en in al veel uitvoeringen voor een lage prijs te koop. Alarmsystemen zijn er in professionele modellen die meestal door een installatie bureau worden geïnstalleerd en de meer doe het zelf modellen die gewoon bij een beveiligingswinkel online te koop zijn of in het schap liggen bij de bouwmarkt. De meeste alarmsystemen die te koop zijn voor het beveiligen van een huis bestaan uit een basis station met telefoonmodule en verschillende sensors, zoals bewegingsmelders en een sirene. De laatste jaren hebben steeds meer alarmsystemen voor het beveiligen van een huis buiten een telefoonmodule tevens een GSM module. Dit omdat veel woningen geen vaste telefoonaansluiting meer hebben.

Bekijk hier ons complete overzicht: Alarmsystemen

Camera's huis beveiliging:
Steeds meer mensen kiezen voor het beveiligen van hun huis niet alleen voor een alarmsysteem, maar installeren tevens een camerasysteem.  Bij het beveiligen van een huis hebben camera systemen een meer preventief effect, omdat de camera's voor een eventuele inbreker zichtbaar zijn en dit daarom kan afschrikken. Alarmsystemen geven daarentegen pas een alarm als iemand al binnen is. Er zijn het laatste jaar nieuwe draadloze camera sets online te koop die ideaal zijn voor het beveiligen van een huis. Deze camera sets bestaan uit 1 tot 4 buitencamera's en een draadloze ontvanger met SD kaart opname systeem. De voordelen van de huis beveiliging camera systemen zijn vooral de makkelijke installatie en relatief lage aanschafkosten.

Bekijk hier ons complete overzicht: Beveiligingscamera's

Lees hier meer informatie over Huis beveiligen

 Delen:

Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2023 - Sitcon