• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Alles over UTP camera´s

UTP CAMERA’S WORDEN OOK WEL IP CAMERA’S GENOEMD

Als we het hebben over UTP camera’s, worden dit meestal IP camera’s genoemd. Deze bewakingscamera’s beschikken over een eigen IP-adres en kunnen daardoor via het internet benaderd worden. De camera’s worden van stroom voorzien door middel van een accu of elektriciteitskabel. Bij Sitcon.nl komt u onder andere de volgende varianten tegen: 

Deze pinhole bewakingscamera kan op een onopvallende manier geplaatst worden. De bewakingscamera komt voort uit de laatste generatie CCTV bewakingscamera’s en valt door de zeer compacte behuizing nauwelijks op. Voor deze UTP camera wordt gebruikgemaakt van de zogenaamde Starlight technologie, dit betekent dat de lichtgevoeligheid hoog is en er ook bij weinig licht een superieur beeld bereikt kan worden. Daarnaast wordt er voor deze camera Power over Ethernet (PoE) gebruikt, dat betekent dat u de camera rechtstreeks met een UTP netwerkkabel kunt verbinden op een UTP HD recorder. UTP HD recorders beschikken over een ingebouwde POE switch. Beeld, geluid en stroom kan daardoor over dezelfde kabel lopen. 

Een 4K Ultra HD bewakingscamera zorgt voor scherpe beelden. Daarnaast kunt u met deze bewakingscamera ook in de nacht werken. Door middel van nachtzicht kunt u tot op een afstand van 60 meter iets zien. De bewakingscamera is toegerust met de nieuwste generatie Starlight lens, zo kunt u ook ‘s nachts scherpe beelden maken. De meegeleverde voet maakt het eenvoudig om kabels weg te werken en aan de bewakingscamera is een microfoon aangebracht, zo kan er ook geluisterd worden. U kunt deze bewakingscamera draadloos maken door er een Powerline adapter aan te verbinden. Daarnaast is het mogelijk om een SD-kaart in deze bewakingscamera te plaatsen, zo kunt u bewakingsbeelden op de camera zelf opslaan. Dit verhoogt de veiligheid van het systeem, zo raakt u geen beelden kwijt als er iets verkeerd gaat met uw HD recorder of cloudopslag. 

Deze bewakingscamera is kenmerkend door de zeer compacte behuizing en de aanwezigheid van verschillende technologieën. Denk aan de Starlight technologie, waardoor u ook scherpe beelden heeft wanneer het donker is. Daarnaast wordt er Power over Ethernet (PoE) gebruikt. De bewakingscamera is voorzien van een stevige behuizing en kan op een plek worden gehangen waar niemand kan komen. U kunt deze bewakingscamera tegen het plafond en de wand plaatsen. U kunt de bewakingscamera op een (UTP) HD recorder aansluiten en u kunt uw bewakingscamera ook op andere IP / UTP systemen aansluiten. Enige vereiste is de ondersteuning van het Onvif protocol.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 200 beoordelingen