• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Met een keyfinder vindt u snel uw sleutels terug

Bent u uw sleutels vaak kwijt? Een keyfinder is de ideale oplossing. Met een ontvangst tot 50 meter vindt u uw sleutels altijd weer terug. Een keyfinder bestaat uit een ‘locator’ en één tot vier ‘sleutelzoekers’.

Hoe werkt een keyfinder?

Een keyfinder werkt door middel van RF-signalen of bluetooth. Door middel van bluetooth heeft u een bereik tot 50 meter. Deze bluetooth tracker staat in verbinding met uw smartphone. Om dit mogelijk te maken installeert u een app, met deze app kan uw bluetooth tracker worden teruggevonden.

In andere gevallen werkt een keyfinder met behulp van RF-signalen. RF via radiogolven is een elektromagnetische straling, waarmee u tot 25 meter bereik heeft.

Sleutelzoeker met ring

Een keyfinder of sleutelzoeker is voorzien van een ring. Hiermee kunt u uw keyfinder eenvoudig aan uw sleutel of sleutelbos bevestigen. Er zijn verschillende keyfinders verkrijgbaar. Een RF keyfinder set bestaat uit vier sleutelzoekers in verschillende kleuren en een locator. Deze keyfinder werkt via een draadloos RF-signaal en bevindt zich op een maximale afstand van 25 meter vanaf de locator.

De verschillende kleuren bieden u veel gebruiksgemak. De kleur van de keyfinder correspondeert met de kleuren van de ontvanger. Zo weet u precies welk alarm u kunt activeren.

Afhankelijk van het gekozen model heeft een ontvanger het formaat van een creditcard of sleutelhanger. Daarnaast is er een set die bestaat uit twee RF keyfinders en een ontvanger met de afmeting van een compacte afstandsbediening.

Sleutels terugvinden met behulp van een app

Vindt u uw sleutels liever terug met behulp van een app op uw smartphone? Een bluetooth tracker staat via bluetooth in verbinding met uw smartphone. Installeer de handige app via IOS of Android en klik ‘vind mij’ aan. Via bluetooth-signalen wordt uw tracker gevonden, u hoort een duidelijk signaal.

Het grote voordeel van deze bluetooth tracker is dat ook uw telefoon daarmee kan worden teruggevonden. Wanneer u uw telefoon probeert terug te vinden drukt u op een knop op de tracker zelf, vervolgens maakt de gekoppelde smartphone een geluid en kunt u hem terugvinden. Wist u dat een bluetooth tracker ook als afstandsbediening voor uw fotocamera werkt? Zo kunt u op afstand de leukste selfies maken.

Andere toepassingen van een keyfinder

Een keyfinder is niet alleen geschikt voor het terugvinden van sleutels en andere voorwerpen. U kunt een keyfinder ook aan de afstandsbediening bevestigen, aan het koordje van uw bril of aan uw handtas.

Lukt het niet om uw auto terug te vinden op een grote parkeerplaats? Ook in dit geval biedt de keyfinder uitkomst. Bevestig deze op een onopvallende plaats, bijvoorbeeld aan de onderkant van uw auto. Houd er rekening mee dat de afstand tussen uw keyfinder en ontvanger maximaal 25 tot 50 meter bedraagt, afhankelijk van het gekozen model.

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 311 beoordelingen