• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Kleine verborgen camera in uw kleding verstoppen

Met een draagbare spycamera is het mogelijk om onopvallend beelden op te nemen. U maakt op een eenvoudige manier opnames door een camera in uw kleding te verbergen. Verborgen camera’s worden gebruikt door privédetectives en mogelijk kent u de camera’s van televisieprogramma’s als Oplichters in het buitenland en Opgelicht.

Verborgen camera’s worden dankzij verbeterde technologieën steeds kleiner. Zo is er een professionele knoopcamera, voorzien van een lichtgevoelige lens en hierdoor zowel overdag als ’s nachts te gebruiken. De button camera beschikt over een externe microfoon. Dankzij een 32 gigabyte SD-kaart kunt u urenlang filmen in een hoge beeldkwaliteit. Deze camera is eenvoudig weg te werken in een jas, vest, trui of tas.

Een professionele knoopcamera is de absolute topper onder de verborgen camera’s. Deze set bestaat uit een knoopcamera met 1200 tv-lijnen en een professionele portable recorder. De knoopcamera vervangt een normale knoop in een blouse, jas of vest. Uiteraard kunt u de knoopcamera ook elders in kleding verbergen of in een tas of rugzak. De knoopcamera beschikt over een lichtgevoelige lens en is daardoor ook in de nachtelijke uren te gebruiken. Vanaf de camera loopt er een kabel naar de recorder die u in uw broekzak of jaszak verbergt.

Verborgen camera in bril of horloge

Wilt u geen verborgen camera in uw kleding dragen? Dan is het mogelijk om te kiezen voor een spycamera in uw bril of horloge. De brilcamera is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen. Afhankelijk van het model is de lens bijna onzichtbaar tot geheel onzichtbaar. Een brilcamera heeft het uiterlijk van een gewone bril en in het pootje van de bril is een verwisselbare batterij weggewerkt. U filmt datgene waar u naar kijkt, brilcamera’s zijn daarom ideaal als verborgen camera te gebruiken.

Brilcamera’s zijn verkrijgbaar vanaf €249. Zoekt u een goedkoper model? Probeer dan de spycam zonnebril of sportbril met videocamera.

Heeft u er geen behoefte aan om een brilcamera te dragen? Een andere manier om verborgen opnames te maken is het spyhorloge, onopvallend en zeer doeltreffend. De betere horloges zijn voorzien van geluidsherkenning en filmen wanneer het apparaat geluid detecteert, dit betekent een aanzienlijke besparing in de batterijduur.

Er zijn verschillende horloges verkrijgbaar. Het goedkoopste model van €49 filmt met een resolutie van 640 x 480 pixels. Met 8 GB intern geheugen biedt dit horloge voldoende ruimte om enkele uren op te nemen. De verbeterde versie is voorzien van een nachtzicht camera, een intern geheugen van 32 gigabyte en Full HD beeldkwaliteit. Het spyhorloge is ook verkrijgbaar als smartwatch.

Pencamera en stropdas camera

Mannen maken gebruik van de stropdas spycam, voorzien van 550 tv-lijnen en super HAD CCD lens. Deze verborgen camera wordt onopvallend weggewerkt in een stropdas. De camera kan rechtstreeks op de portable DVR worden aangesloten. Daarnaast is het mogelijk om gebruik te maken van een AV-aansluiting.

Ook de pen camera is een prima alternatief. De pen camera is te bedienen door middel van één druk op de knop.Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 129 beoordelingen