• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Kleinste GPS tracker in assortiment van Sitcon.nl

Zo werkt een gps tracker

Wat kunt u van een gps tracker verwachten? Dit is een apparaatje dat gebruik maakt van gps (Global Positioning System). Dit is een systeem dat wereldwijd gebruikt wordt ten behoeven van navigatie. Een gps tracker geeft de coördinaten (locatie) van een voertuig, persoon, bagage of iets anders door. De ontvanger bekijkt de locatie via smartphone, gsm of een computer.

GPS trackers hebben een stroomvoorziening nodig. Sommige modellen zijn aansluitbaar op het elektrisch van de auto of de motor. Andere trackers werken middels een interne batterij. Deze batterij is oplaadbaar en gaat lange tijd mee.

De gps tracker micro

Hoe kleiner hoe beter, vooral wanneer een tracker onopvallend moet zijn. De gps tracker micro is zo klein dat deze gemakkelijk onder een fietszadel, in bagage, in kleding of in een voertuig weg te werken is. Dit model is niet alleen compact maar heeft ook een waterdichte behuizing. Dit maakt het mogelijk om de tracker op verschillende manieren in te zetten.

De batterij gaat volledig opgeladen een tot twee dagen mee. Dit model is niet alleen bedoeld voor het lokaliseren van voertuigen maar ook voor huisdieren en personen. Er is echter geen SOS paniekknop aanwezig. Deze kleine tracker heeft een afmeting van 4,8 x 3,8 cm, wat echt ontzettend klein is.

Gps bagage tracker

Op reis? Bagage kan soms kwijtraken. Dit is erg vervelend, vooral wanneer het hier om waardevolle bagage gaat. Dit geldt ook voor aktekoffers, laptoptassen en andere kostbare koffers en bagage. De gps bagage tracker is iets groter dan voorgaand model: 6,5 x 3 cm. Dit is echter nog steeds erg compact. Het gewicht bedraagt slechts 42 g.

Dit model werkt middels real time internet, waarbij lokalisatie direct plaatsvindt. Ideaal voor het traceren van voertuigen, de motor, een boot haar natuurlijk bagage of personen. In stand-by gaat de batterij tot wel twee weken mee, werkend heeft de batterij een levensduur van twee dagen.

Gps tracker mini

Dit model is iets groter dan het voorgaande model en heeft een afmeting van 6,9 x 4,1 cm. Het voordeel van deze mini tracker is dat deze voorzien is van drie SOS telefoonnummers. Door de knop langer dan 3 seconden in te drukken wordt een van deze nummers gebeld. Dit maakt het model dan ook tot de ideale tracker voor personen. Denk hierbij aan ouderen, kinderen of mensen met een beperking.

Voor deze functie is wel een simkaart vereist. De locatie wordt alleen doorgezonden bij beweging dus niet wanneer de persoon stilstaat. De batterij gaat hierdoor ongeveer 5-7 dagen mee.

Wat kost een kleine gps tracker?

Een mini of micro gps tracker is verkrijgbaar vanaf € 119. De professionele modellen kosten meer dan € 500, deze zijn voornamelijk geschikt voor dagelijks (zakelijk) gebruik. Vaak gaat het dan om grotere gps trackers die niet in het overzicht thuishoren.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 311 beoordelingen