• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Kleinste voice recorder ter wereld: Edic Mini Tiny A31

De kleinste voice recorder ter wereld is nu gelanceerd en te koop in Nederland en Belgie. Deze voice recorder is van het Russische merk Edic mini en heeft daar als modelnaam de Edic mini tiny A31. Wij noemen hem gewoon erg klein!

Formaat kleinste voice recorder ter wereld:
De tijd dat u met een forse tape recorder liep ligt natuurlijk al even achter u, nu er ook van Philps en andere merken kleine voice recorders op de markt zijn. Hoewel zo klein als deze voice recorder van Edic-mini zult u ze niet zo snel tegenkomen en staat deze zelfs officeel vermeld in het Guiness Book of Records. Het opnemen van geluid met een dergelijk kleine voice recorder heeft natuurlijk vele voordelen, vooral als u niet altijd wenst dat uw gesprekspartner duidelijk ziet dat het gesprek wordt opgenomen.

Wat kan die kleinste voice recorder ter wereld dan? Voor diegene die denken dat het formaat ten koste is gegaan van de kwaliteit hebben het goed mis. Deze Edic Mini Tiny A31 heeft de volgende eigenschappen:

Eigenschappen Edic Mini Tiny A31:

Height 29 mm
Width 12 mm
Thickness 15 mm
Weight 6 g
Case Metal
Record time 300h, 600h, 1200h
Battery life in record mode 25h
Power supply Rechargeable battery
Battery life in VAS mode 140h
Battery life in stand-by mode 5 months
Built-in flash memory 2 Gb, 4 Gb, 8 Gb
Interface USB 1.1
Audio recording format Mono
Frequency band 100-10000 Hz
Dynamic range -64 dB
Sample rate 5.5, 8, 11, 16, 22
Voice Activating System YES
Timer recording YES

Nieuwe firmware update kleinste voice recorder ter wereld:
Door de nieuwe firmware update zijn de standby tijd verlengd en optie's teoegevoegd aan de Voice Activation Recording optie. Zo is het nu in te stellen dat de stille momenten worden verwijderd en de opgenomen gesprekken makkelijk op tijd en datum zijn terug te vinden. Door deze nieuwe update blijft deze kleinste voice recorder ter wereld de concurrentie weer een stapje voor. 

Oplaadbare batterij spy recorder mini:
De mini spy voice recorder heeft een oplaadbare interne Li-ion batterij waarmee het mogelijk is de recorder op timer te laten opnemen, op geluidsdetectie (tot 140 uur) of continue (tot 25 uur). U kunt deze kleine voice recorder dus heel goed ergens in wegwerken en pas enkele dagen later alle opnames beluisteren via uw eigen computer.

Opnames beluisteren van voice recorder: 
De opgenomen bestanden van deze voice recorder kunnen via een Windows computer worden beluisterd en eventueel worden verwijderd en / of gekopieerd naar bijvoorbeeld een USB stick. De software van deze voice recorder is erg grafisch en door een ieder in te stellen, omdat tevens een duidelijke Nederlandse tap voor stap handleiding wordt meegeleverd.

Kleinste voice recorder ter wereld kopen?
De fabrikant mag dan wel in Rusland zitten, maar wij hebben de kleinste voice recorder ter wereld gewoon op voorraad in onze shop. Het kost ons gelukkig niet teveel magazijnruimte. Online kopen kan via onderstaande link: Kleinste voice recorder

Bekijk hier alle: Spy Voice Recorders

 

 

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 251 beoordelingen