• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Alles over het merk LawMate en haar producten

LawMate is een merk dat onderscheidend is wanneer het om beveiligingsapparatuur gaat. De apparatuur staat bekend om de uitstekende kwaliteit en innovatieve systemen waarmee gewerkt wordt. Wanneer u kiest voor kwaliteit en innovatie is het dan ook vanzelfsprekend om voor LawMate te gaan. LawMate is een merk dat gebruikt wordt door spionagediensten, politiemensen, privédetectives, mystery shoppers en andere professionals of instellingen. Dit heeft te maken met de gedetailleerde opnames van LawMate en betrouwbaarheid van apparatuur die gebruikt wordt. Sitcon.nl is distributeur van LawMate en laat u graag zien welke producten zich in het assortiment bevinden. 

Producten van LawMate

Bij Sitcon.nl kunt u verschillende producten van LawMate vinden. Denk aan:

Deze knoop spy-camera van LawMate beschikt over een SD-recorder en 3 inch lcd-scherm. De knoopcamera neemt op in 480 TV-lijnen en kan met een kabel worden aangesloten op de recorder. Deze camera beschikt over een batterij met capaciteit van 2200 Mah. Dit betekent dat er zo´n 250 minuten kan worden gefilmd. Naast de camerabeelden wordt ook het geluid in hoge kwaliteit opgenomen. Het geluid wordt los van de beelden vastgelegd, doordat deze twee gesynchroniseerd worden, lopen de beelden en het geluid samen. Er kan continu worden opgenomen met deze knoopcamera, met een timer en door middel van bewegingsdetectie.

Deze spy-camera is vermomd als een dockingstation en valt daardoor niet op. U kunt dit dockingstation op een opvallende manier plaatsen, aan de voorkant van uw dockingstation zit een camera die niet te zien is. In uw dockingstation kan een SD-kaart geplaatst worden, op deze manier worden er opnames gemaakt. Beelden zijn direct te bekijken via uw smartphone, in de camera bevindt zich namelijk een IP / WiFi module, waardoor u dit docking station via het internet benadert en u overal ter wereld de beelden kunt bekijken.

Wanneer er een camera in uw computermuis zit, valt dit niet op. Aan de voorkant van deze computermuis zit een bewegingssensor, waardoor er direct kan worden opgenomen als de bewegingssensor geactiveerd wordt. De beelden worden opgenomen via een SD-kaart in 720p beeldkwaliteit. Deze beeldkwaliteit maakt het mogelijk om de kleinste details waar te nemen. U kunt de interne batterij in deze computermuis tot 7 dagen gebruiken en opnieuw opladen wanneer dat noodzakelijk is. Door een USB-kabel aan te sluiten kan er continu stroom worden toegevoerd. Standaard wordt een SD-kaart met 4 GB geheugen geleverd, u kunt dit naar wens uitbreiden tot 16 GB.

Als er een verborgen camera is, zal niemand verwachten dat deze in een koffiedeksel verstopt zit. Uw koffiedeksel spy-camera van LawMate, kan met één druk op de knop aan en uit worden gezet. Door middel van een oplaadbare batterij kan deze camera tot 120 minuten filmen. Bij deze spy-camera worden er drie kartonnen koffiebekers meegeleverd. Wilt u een andere koffiebeker gebruiken? Dan is dat geen probleem. Dit deksel past op de meeste koffiebekers en valt niet op.Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 200 beoordelingen