• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

3 manieren om iemand zijn GPS locatie te achterhalen

Wilt u iemands locatie achterhalen? Dan is het ideaal om dit door middel van het verkrijgen van een GPS locatie te doen. U kunt dit doen door een smartphone te manipuleren, door een link te versturen en door middel van een GPS tracker. Het kan zo zijn dat de genoemde oplossingen niet in Nederland gebruikt mogen worden, houdt hier tijdens de inkoop van een GPS tracker of het manipuleren van een smartphone rekening mee.

GPS locatie achterhalen door middel van smartphone manipuleren

Door middel van software kunt u onder andere een Android smartphone manipuleren. Dit maakt het mogelijk om alle activiteiten waar te nemen. Deze gegevens worden doorgestuurd via een persoonlijke webpagina die via een browser te benaderen is. Informatie wordt doorgestuurd als er een internetverbinding is. Het is raadzaam om deze smartphone te voorzien van een abonnement met onbeperkt internet, zo is gegarandeerd dat u alle gegevens ontvangt en er geen pauzes zijn. Via deze software is het mogelijk om de GPS locatie live te zien. Om de 30 minuten wordt deze locatie naar de webpagina gestuurd en tevens is er een geschiedenis van GPS locaties door te nemen. Dit is tot 5 meter nauwkeurig. Wilt u een smartphone met Google Android manipuleren? Ook dat is mogelijk.

GPS locatie achterhalen door middel van link sturen

Lukt het niet om een smartphone te manipuleren? Dan kunt u andere methodes toepassen. Zo kunt u een locatie achterhalen wanneer er op een link wordt geklikt en hier toestemming voor gegeven wordt. Met zogenaamde Cell Tracker software is dit mogelijk, via het internet zijn hier tal van tools voor te vinden. Houd er rekening mee dat niet iedereen hier intrapt en u slechts eenmaal een GPS locatie ontvangt. Wanneer u opnieuw een GPS locatie nodig heeft, dient dit opnieuw gevraagd te worden (via een anoniem bericht).

GPS locatie achterhalen door middel van GPS tracker

In de meeste gevallen wordt het manipuleren van een smartphone als te ingrijpend bevonden en lukt het niet om via Cell Tracker software aan iemand zijn locatie te komen. In dat geval kan een GPS tracker uitkomst bieden. U kunt deze onder een voertuig plakken en vervolgens continu zien op welke locatie uw GPS tracker zich bevindt. Afhankelijk van het systeem waarvoor u kiest kan dit live of ontvangt u een GPS locatie wanneer er een berichtje naar de GPS tracker wordt gestuurd. Door middel van een GPS tracker is het mogelijk om personen te traceren. Dit kan het gemakkelijkst via een voertuig, op dit moment zal uw GPS tracker namelijk niet getraceerd worden en bent u niet de volgen. De meeste GPS trackers beschikken over een magneet, u kunt uw GPS tracker daarmee onder een auto plakken. Door middel van een simkaart kan vervolgens de locatie van een GPS tracker doorgestuurd worden. Via Sitcon.nl vindt u een breed assortiment aan GPS trackers waar u direct mee aan de slag kunt. Meer dan 20 verschillende GPS trackers voor allerlei doeleinden.

Andere manieren om informatie te achterhalen

Wanneer bovenstaande opties om een locatie te achterhalen in uw situatie niet mogelijk zijn bestaan er wel nog anderen opties voor het verkrijgen van informatie. Veel gebruikt als alternatief zijn voice recorders waarmee in een bepaalde ruimte, zoals bv een auto gesprekken worden opgenomen welke later terug te luisteren zijn. Er zijn zelfs zulke kleine voice recorders welke in een jas of tas geplaatst kunnen worden. Wanneer u direct de informatie nodig heeft en niet kan wachten totdat u de voice recorder weer in bezit heeft is een afluisteraparaat een beter idee. Deze apparaatjes hebben een ingebouwde simkaart waar u heen belt en dan direct hoort wat er in de ruimte wordt gezegd. 

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 311 beoordelingen