• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Op welke manieren kan afluisterapparatuur worden opgespoord?

Op welke manieren kan afluisterapparatuur worden opgespoord?

Verborgen afluisterapparatuur brengt uw bedrijfsgeheimen of persoonlijke privacy in gevaar. Wilt u controleren of u wordt afgeluisterd of bespioneerd? Maak gebruik van een geavanceerd onderzoek of opspoorsysteem. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om afluisterapparatuur te frustreren. Hiermee voorkomt u het afluisteren van belangrijke gesprekken.  

De gevolgen van afluisterapparatuur en (bedrijfs)spionage

Onder bedrijfsspionage valt het gebruik van afluisterapparatuur en verborgen camera’s. Hierdoor loopt uw bedrijf imagoschade en financiële schade op. U bent extra kwetsbaar indien u zich bezighoudt met geavanceerde producten of productieprocessen. Ook tijdens een overname, juridische kwestie of het uitbreiden van uw klantenkring loopt u verhoogd risico op bedrijfsspionage. In persoonlijke sfeer gebruikt men vaak afluisterapparatuur om uw integriteit aan te tonen. Heeft u het idee dat u wordt afgeluisterd? Maak gebruik van anti afluisterapparatuur. Deze detecteert zenders en straling, uitgezonden door alle soorten afluisterapparatuur. Ook kunt u de (bedrijfs)ruimte laten onderzoeken op afluisterapparatuur en verborgen camera’s.  

Opsporen van afluisterapparatuur met zenderdetector

Afluisterapparatuur kan niet alleen in een ruimte maar ook in een computer, telefoon of auto aanwezig zijn. Bij particulieren treffen we afluisterapparatuur in de woning aan, bijvoorbeeld de woonkamer of de slaapkamer. Afluisterapparatuur opsporen doet u eenvoudig zelf met een zenderdetector. Het gaat hier om apparatuur dat in staat is RF-signalen, 2G-, 3G,- en 4G-signalen, wifi en bluetooth te detecteren. Al deze signalen worden gebruikt door verschillende afluisterapparatuur. De meest geavanceerde anti afluisterapparatuur kan al deze signalen oppikken. De goedkopere modellen zijn geschikt voor het opsporen van bepaalde types apparatuur. Bent u niet zeker van het soort afluisterapparatuur dat gebruikt wordt? Kies dan voor de uitgebreidere detectie.  

Professioneel onderzoek naar de aanwezigheid van afluisterapparatuur

Loopt uw bedrijf of privéleven extra risico en wilt u er zeker van zijn dat u niet wordt afgeluisterd? In dit geval is het beter om gebruik te maken van een professioneel onderzoek naar afluisterapparatuur. De onderzoeker controleert de ruimte of het gebouw grondig op de aanwezigheid van afluisterapparatuur of verborgen camera's. Daarnaast maakt hij gebruik van professionele opsporingsapparatuur. Hiermee is het mogelijk om elk afluistersysteem op te sporen. Controle vindt plaats in één of meerdere ruimtes, in computers en laptops en (mobiele) telefoons. Ook de auto of woning kan eventueel onderzocht worden. Uitgangspunt is de aanwezigheid van afluisterapparatuur met het doel om deze te vinden. Dankzij deze werkwijze bent u verzekerd van de beste aanpak met goede resultaten.  

Kosten van het opsporen van afluisterapparatuur

Wat is de waarde van behoud van uw (bedrijfs)geheimen? De kosten voor het opsporen van afluisterapparatuur lopen sterk uiteen. Gaat u voor een eenvoudige zenderdetector, dan kunt u rekenen op een aanschafprijs vanaf €350. Voor een uitgebreid onderzoek door een privé detective/bedrijfsrecherche kunt u rekenen op een prijs vanaf van ongeveer €1000 exclusief btw. Hiervoor ontvangt u een uitgebreid onderzoek met professionele rapportage. Met een vrijblijvende offerte krijgt u meer inzicht in de daadwerkelijke kosten.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 = 153 beoordelingen