• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Nieuwe modellen mini kluisjes

Er zijn weer wat nieuwe mini kluisjes aan ons assortiment toegevoegd. Deze hidden safes zijn gemaakt om waardevolle voorwerpen, zoals SD kaarten, geld en dergelijk in te verbergen. De laatste modellen worden steeds onopvallender en zijn de moeite van het bekijken waard. Zo is er een covert coin gemaakt van een echt 50 cent muntstuk waar een micro SD kaart in kan worden geplaatst en is er zelfs een klein kluisje welke ondergedompeld kan worden in je favoriete koffiebeker.

Covert coin mini kluisje:
Dit mini kluisje is zelf met nadere bestudering niet te herkennen. Machinaal is dit 50 cent muntstuk uitgeslepen waardoor deze te openen is en er een kleine holle ruimte is ontstaan. Hier past precies een micro SD kaart in.

Bekijk hier de productpagina van de: Covert coin

Koffie beker mini kluisje:
Dit mini kluisje kan worden geplaatst op de bodem van je koffie. Zo past dit mini kluisje in een Starbucks* koffiebeker en blijft deze door het vernuftige ontwerp, ondergedompeld ind de koffie.

Bekijk hier de productpagina van de: Koffiebeker safe


Toiletrolhouder kluisje:
Zelfs voor op het toilet is er een mini kluisjes wat zeer onopvallend is. Deze toiletrolhouder heeft namelijk een holle ruimte en is hierdoor geschikt voor het bewaren van waardevolle spullen.


Bekijk hier de productpagina van de: Toiletrolhouder safe
toiletrolhouder safe

Bout met schroef mini kluisje:
Deze bout met schroef past in elke gereedschapskist en is met een beetje olie de meest onopvallende van de reeks. De bout is tegen de klok in open te draaien en is hol van binnen.

 

Bekijk hier de productpagina van de: Bout met schroef safe

bout met schroef kluisje
Bekijk hier onze complete assortiment: Mini kluisjes
Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 255 beoordelingen