• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Monitor voor beveiligingscamera's. Welke past het best?

LIVE MEEKIJKEN VIA EEN MONITOR

Wilt u uw woning of bedrijf in de gaten houden? Dan kunt u dit doen door live mee te kijken via uw smartphone. Nog prettiger is echter om live via een monitor mee te kijken. U kunt een monitor in uw kantoor of op uw slaapkamer plaatsen en direct meekijken als er iets gebeurt. Zo kunt u hulp inschakelen en bent u nooit te laat. Werkt u met bewakingscamera´s en kijkt u live mee via het internet? Dan kan het zo zijn dat er belangrijke gebeurtenissen gemist worden. Een monitor is een uitstekende aanvulling op andere apparatuur en wordt steeds vaker gekozen. 

WELKE MONITOR PAST HET BEST BIJ MIJN BEWAKINGSCAMERA´S

Gebruikt u meerdere camera´s? Dan is het prettig wanneer u deze via één scherm in de gaten kunt houden. Ook als het om vier, zes of acht camera´s gaat, de omvang van het scherm is niet belangrijk en zelfs op een smartphone kunt u meerdere bewakingscamera´s tegelijk in de gaten houden. Wilt u inzoomen op één bewakingscamera? Dan kunt u deze bewakingscamera volledig in beeld te brengen. Daarnaast is het bij bepaalde camera´s mogelijk om in te zoomen of kunt u de lens bewegen. Meestal wordt er voor een LCD-scherm gekozen, echter kunt u ook voor TFT of LED gaan. Zolang uw scherm over voldoende scherpte beschikt is het mogelijk om de kleinste details waar te nemen. Neemt u op in 4K? Dan heeft u een 4K-scherm nodig om optimaal te profiteren. Met een traditioneel scherm zal er onvoldoende scherpte behaald worden. 

BEWAKINGSCAMERA MET MONITOR EN RECORDER ALS SET

Als u live kunt meekijken worden bewakingscamera´s nog effectiever. Niet voor niets hebben wij bij Sitcon.nl daarom verschillende sets samengesteld waar een scherm aan is toegevoegd. Een goed voorbeeld: vier Full HD bewakingscamera´s met 9 inch LCD ontvanger en ingebouwde SD-kaart recorder. De bewakingscamera´s beschikken over nachtzicht door middel van infrarood en kunnen direct worden ingezet. Het systeem kan gelijk geïnstalleerd worden, er is geen extra bekabeling voor benodigd. Er worden adapters meegeleverd die u direct op het elektriciteitsnetwerk kunt aansluiten. Videobeelden worden naar de 9 inch LCD ontvanger gestuurd, van de bewakingscamera´s naar de ontvanger geldt een maximaal bereik van 50 meter. Deze afstand is afhankelijk van de objecten en muren die zich tussen de ontvanger en bewakingscamera´s bevinden. De storingsgevoeligheid van dit systeem is klein, het systeem maakt namelijk gebruik van een digitaal in plaats van analoog signaal. De SD-recorder is ingebouwd in een 9 inch LCD scherm. Het grote voordeel daarvan is dat u direct kunt zien welke opnames er gemaakt worden. Het 9 inch LCD scherm is een uitstekende toevoeging voor dit systeem. Dat heeft te maken met de extra functies die u op het scherm kunt vinden. Denk aan een oplaadbare batterij, het touchscreen, de integratie van antennes, een handige standaard en de mogelijkheid om een intercom met dit LCD-scherm te creëren. 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 = 153 beoordelingen