• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Nadelen van bewakingscamera bestellen bij AliExpress

Een bewakingscamera bestellen bij AliExpress? Dit heeft een voordeel: het is goedkoop. Aan de andere kant kleven er ook veel nadelen aan elektronica bij AliExpress bestellen. Gaat u voor een goede beveiligingscamera, dan is het belangrijk om dit artikel door te lezen. U ontdekt namelijk waarom AliExpress niet de allerbeste aanbieder is.

Het belang van bewakingscamera’s

Steeds meer bedrijven maar ook particulieren plaatsen een of meerdere bewakingscamera’s. Hiermee is er mogelijk om goed toezicht te houden op de woning, het bedrijfspand of het terrein. Bewaak uw waardevolle eigendommen en houd toezicht op degene die zich op uw terrein bevinden. Een bewakingscamera werkt ook preventief, zelfs wanneer het om een dummycamera gaat. In dit laatste geval is het wel belangrijk dat deze een echte uitstraling heeft. De ervaren inbrekers kennen het verschil tussen een echte bewakingscamera of een dummy.

Een bewakingscamera bestellen bij AliExpress, over de kosten

AliExpress is een van de grootste Chinese webshops. Vooral particulieren bestellen hier ontzettend veel. Alleen al in Nederland gaan er miljoenen euro’s naar AliExpress. Deze webshop heeft een heel groot assortiment van verschillende producten. Kleding, speelgoed, woonaccessoires maar ook bewakingscamera’s. Op AliExpress betaalt u voor een bewakingscamera ongeveer € 20-€ 30. Dit is inclusief verzending. Er zijn ook nog goedkopere modellen die minder dan € 20 kosten.

Bijkomende kosten bij bestellingen via AliExpress

Wanneer u een bewakingscamera bij AliExpress bestelt dan gaat het om elektronica. Hierover moet u bij invoering nog 21% btw betalen. Dit geldt wanneer de bestelling een waarde heeft van € 22 of meer. Nu zult u denken: ik bestel niet boven het bedrag van € 22. Maar zo werkt het niet. De douane bepaalt de waarde van uw pakket. Een bewakingscamera kost in Nederland al snel € 50 of meer. Dit betekent dat u btw moet betalen maar ook inklaringskosten. Deze extra kosten bedragen enkele euro’s tot enkele tientjes.

Ik heb nog nooit wat moeten betalen, kan dat?

Niet alle pakketjes worden bij de douane gecontroleerd. Hierdoor ontkomen veel consumenten aan het betalen van btw of invoerrechten. In de toekomst zal de douane strenger controleren.

Nadelen bewakingscamera van AliExpress: de kwaliteit

Nog een nadeel van bewakingscamera’s van AliExpress is de kwaliteit. Van Aziatisch goedkoop spul is gewoon bekend dat het minder lang meegaat. Ook de bewakingsbeelden zien er slechter uit. Een bewakingscamera via AliExpress open is leuk als speeltje maar niet als serieuze beveiliging.

Nauwelijks garantie mogelijk

U koopt een bewakingscamera van AliExpress en het product blijkt kapot te zijn. U kunt dit terugsturen of u krijgt direct uw geld terug. Maar wat gebeurt er wanneer de bewakingscamera op een later moment kapot gaat? Wanneer dit binnen de garantieperiode gebeurt dan heeft u recht vervanging of teruggave van uw geld. Dit klinkt eenvoudig en met Nederlandse garantie is dit ook eenvoudig. Maar het is heel lastig om contact op te nemen met de verkoper via AliExpress. Vaak wil deze geen garantie geven of belooft van alles waarbij er niks gebeurt. U zult niet de eerste en zeker niet de laatste zijn die hier tegenaan loopt. Conclusie: koop kwalitatieve bewakingscamera’s en accessoires via onze Nederlandse webshop. Hierbij bent u verzekerd van een uitstekende service en goede kwaliteit.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 251 beoordelingen