• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Persoonlijk alarm: Van kleine sirenes tot GPS tracking modellen

Persoonlijke alarmen zij in veel verschillende uitvoeringen te koop. Zo zijn er persoonlijke alarmen in de vorm van een kleine sirene die u bijvoorbeeld aan uw sleutelbos kunt hangen maar er zijn ook varianten waarmee tevens GPS tracking mogelijk is. Onderstaand hebben we enkele persoonlijke alarmen beschreven met de mogelijke toepassingen.

Persoonlijk alarmen met sirene:
De persoonlijke alarmen die al jaren te koop zijn kunnen vaak met een ring aan uw sleutelbos worden gehangen. Het alarm is een klein kastje met een ingebouwde sirene en een pin die wanneer deze uit het alarmkastje wordt getrokken een sirene geeft tussen de 90 en 140 decibel. Deze persoonlijke alarmen zijn hierdoor geschikt voor bijvoorbeeld oudeen die omstanders of buren met de sirene kunnen waarschuwen. Wel is het zo dat deze persoonlijke alarmen enkel zin hebben als dee worden gebruikt in een omgeving waar meer mensen aanwezig zijn. Wanneer u een persoonlijk alarm wilt gebruiken voor locatie's waar u alleen verblijft dan zijn alarm systemen met GPS tracker functie meer geschikt.

Persoonlijke alarmen met GPS functie:
Persoonlijke alarmen met GPS functie bestaan onder andere in een horloge of telefoon model welke automtisch of commando de GPS positie kan doorsturen naar een website of gekoppelde gsm telefoon.Het voordeel hiervan is dat u hiermee uzelf kunt beveiligen op plekken waar niet veel mensen komen of de kans klein is dat mensen op een alarm reageren. De persoon,lijke alarmen met GPS functie zal desgewenst al zo door ons te installeren dat deze al direct de positie's doorstuurt naar het persoonlijk alarm.

Persoonlijk alarm kopen:
Voor het kopen van een persoonlijk alarm kunt u online onze beveiligingsproducten bekijken. Zie hier het complete aanbod

Persoonlijke alarmen

Bekijk hier al onze Alarmsystemen

 

 

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 155 beoordelingen