• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Persoonlijke veiligheid verhogen met geluidsalarm (TW1000)

Persoonlijke veiligheid verhogen met geluidsalarm (TW1000)

Verhoog uw persoonlijke veiligheid en schrik belagers af. Het geluidsalarm van producent TW1000 kunt u in panieksituaties gebruiken. Zo trekt u de aandacht van omstanders en jaagt u aanvallers weg. Ook toepasbaar als brandalarm of het afschrikken van honden. Hang het persoonlijk alarm om de nek, aan een sleutelbos of tas.  

Geluidsalarm van 110 decibel

In noodsituaties heeft u direct hulp nodig. Dit geldt bij een overval of aanval, bij brand of andere situaties waarbij u in paniek raakt. Met een geluidsalarm trekt u altijd en overal de aandacht. Bovendien schrikt dit aanvallers af. Het geluidsalarm van TW1000 produceert een geluid van maar liefst 110 decibel. Dit komt overeen met extreem luid schreeuwen in iemands oor, een rockconcert of een F16 straaljager op 90 meter hoogte. Niemand die hier omheen kan. Het alarm geeft u dan ook een veilig gevoel.  

Persoonlijke beveiliging voor jong en oud

Het geluidsalarm is geschikt voor ouderen, volwassenen en kinderen. TW1000 is een Duitse producent van afweermiddelen. Het geluidsalarm van dit merk bestaat uit een klein buisje met knop. Wanneer u deze knop stevig indrukt, produceert het alarm een schel geluid. Dit persoonlijk alarm is ongeveer 50 keer bruikbaar. Het is volledig legaal binnen Europa, indien het alleen in noodgevallen wordt gebruikt. Iemand opzettelijk gehoorschade toebrengen is niet toegestaan. Situaties waarin het geluidsalarm van toepassing komt:
  • Bij een straatroof of aanval van belagers
  • Kind of oudere verkeert in een noodsituatie
  • Afweer tegen agressieve honden
  • Als brandalarm
  • Om de aandacht in noodsituaties te trekken
Vanwege de gebruiksvriendelijkheid is dit alarm door iedereen te bedienen. Het alarm is zo klein dat het gemakkelijk in een handtas of broekzak past. De bevestigingsclip maakt het mogelijk om het alarm aan de broekriem of tas te bevestigen.  

Effectiviteit van het geluidsalarm

Kunt u de persoonlijke beveiliging verhogen met behulp van een geluidsalarm? We voelen ons steeds minder veilig op straat. Dit is terug te zien aan de stijgende verkoop van afweermiddelen. Zelfverdediging met behulp van deze middelen beschermt tegen geweld, criminaliteit en agressieve of gevaarlijke dieren. TW1000 staat bekend om zijn producten met maximaal effect en weinig risico voor het milieu. Pepperspray mag dan populair zijn, het is helaas slechts eenmaal bruikbaar en hierdoor een dure investering. Het geluidsalarm is bewezen effectief gebleken, ongeacht de situatie.  

Tips: gebruik van het TW1000 geluidsalarm

Het is belangrijk dat het alarm altijd bij de hand is. Voor ouderen en mensen met een beperking kan het handig zijn om dit alarm om de nek te dragen. In andere gevallen is de jaszak of broekzak een perfecte plaats om het alarm te bewaren. De bevestigingsclip maakt het mogelijk om het geluidsalarm aan de broekriem te bevestigen. Het is handig om het alarm éénmaal uit te proberen, zodat de gebruiker er vertrouwd mee raakt. Na ongeveer 50 keer gebruik is het alarm aan vervanging toe.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 227 beoordelingen