• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

5 populaire Lawmate producten op een rij

Lawmate is een bekend merk op het gebied van verborgen camera’s. Hierbij staat de hoge kwaliteit voorop, uiteraard tegen een uitstekende prijs. Wat zijn de best verkochte producten van Lawmate? Hieronder vijf populaire spy camera’s, geschikt voor het maken van verborgen video opnames.

Over het bedrijf Lawmate

Spycamera fabrikant Lawmate is gevestigd in Taiwan. Dankzij innovatie weten ze telkens vernieuwende spy camera’s op de markt te brengen. De producten van Lawmate bestaan uit verborgen camera’s in alle soorten en maten. Hierbij is veel aandacht voor het onopvallend filmen in een hoge resolutie of met uitstekende beeldkwaliteit. Dit zijn vijf populaire Lawmate producten:

1. Knoopcamera set met SD recorder

Knoopcamera’s worden veel ingezet als draagbare verborgen camera. Bekend van televisieprogramma’s als Undercover in Nederland of Undercover in het buitenland. Een knoopcamera of button camera is zo klein dat u deze onopvallend in kleding wegwerkt. Een klein kastje met sd-kaart, verbonden middels een snoer, slaat de beelden op. Het mooie aan de knoopcamera is dat deze ondanks zijn compacte formaat uitstekende video opnames en geluidsopnames maakt. De camera biedt ondersteuning voor een sd-kaart tot 32GB. De batterij gaat minimaal 200 minuten mee.

2. Adapter spionage camera

Een adapter valt niet op: wie verwacht dat hier een verborgen camera inzit? Het mooie is dat de adapter in zijn eigen stroom voorziet: een kwestie van in het stopcontact steken en hij krijgt zijn voeding. Hierdoor ontstaan er geen problemen met een lege batterij. Deze adapter spionage camera filmt in Full HD resolutie (1920 x 1080 pixels). De camera kan continu opnames maken of werkt met bewegingsdetectie. De bijgeleverde sd-kaart heeft een opslagcapaciteit van 8 GB. Met behulp van de afstandsbediening is het mogelijk om de camera aan- of uit te schakelen of instellingen aanpassen.

3. Tafelklok met nachtzicht camera

Gewoon een klok op tafel (of bureau) zetten en filmen: het is mogelijk. In het linker speakertje zit een zeer kleine spycamera verborgen. Deze heeft een lage lichtgevoeligheid (nachtzicht) en kan hierdoor ook bij slechte verlichting filmen. Dit doet de camera in een Full HD resolutie. Er is ruimte voor een micro sd-kaart tot 32GB. Deze spycam tafelklok van Lawmate is compatibel met iOS of Android. Dit maakt het mogelijk om live beelden via de cloud server te bekijken.

4. Auto USB camera

Verborgen video opnames maken in een auto kan soms lastig zijn, want welke spycam valt in deze kleine ruimte niet op? De auto usb adapter heeft 2 werkende USB aansluitingen en een onopvallende camera. De adapter krijgt stroom via de auto, zodat deze altijd stand-by staat. Door middel van bewegingsdetectie worden beelden met geluid opgeslagen. Dit is terug te zien op de micro SD kaart.

5. Bluetooth speaker met spycam 
Je kunt het zo gek niet bedenken of Lawmate maakt van een gebruiksvoorwerp een verborgen camera. Zo ook met deze echt werkende bluetooth speaker. Beelden (tot Full HD) worden op een SD kaart opgeslagen, maar zijn ook (live) te bekijken via de app. Handig toch?

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 220 beoordelingen