• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Prijs van 4K Ultra HD bewakingscamera

Kiest u voor 4K Ultra HD camerabeveiliging? Dan bent u verzekerd van de beste camerabeelden. De gebruikte technieken zijn sterk verbeterd ten opzichte van 1080p en 2K. 4K Ultra HD camerabeveiliging is daardoor een waardevolle investering voor het beveiligen van uw bedrijf of woning.
Wat kost dit precies en wat zijn de voordelen? Daar gaat dit artikel over.

Voordelen van 4K Ultra HD

Met een 4K Ultra HD beveiligingscamera maakt u beelden van 3840 x 2160 pixels. Dat is op dit moment de beste resolutie waarvoor u kunt kiezen.
Voordelen van 4K Ultra HD camerabeveiliging op een rij:

  • Hoogst mogelijke resolutie
  • Nachtzicht tot wel 60 meter
  • Helder beeld onder verschillende weersomstandigheden
  • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Wat kost camerabewaking in 4K Ultra HD?

Binnen het 4K Ultra HD camerabeveiliging segment is er veel keuze. Kiest u voor een losse camera of een camera met recorder? U kunt kiezen uit één tot zestien camera’s. Hoeveel camera’s u nodig heeft hangt af van uw situatie, de omgeving en in hoeverre toezicht belangrijk is. Camerabewaking bij toegangsdeuren is onmisbaar, maar ook de zijkant van een gebouw en ruimtes binnenin vragen om toezicht.
Een losse 4K HD camera is verkrijgbaar voor €429. Deze camera beschikt over een gemotoriseerde lens en de nieuwste generatie Starlight nachtzicht-technologie. Hierdoor filmt u ook in het donker of bij schemering in kleur. Er is nachtzicht mogelijk tot op 60 meter afstand.
Heeft u nog geen recorder? Kies dan voor een set. Dit bestaat uit een buitencamera en HD recorder voor €929. Deze HD recorder beschikt over 4TB geheugen en neemt bij beweging op. Het is ook mogelijk om beelden op uw Dropbox-account op te slaan.

Camerabeveiliging met twee tot zestien camera's

In allerlei situaties is er meer dan één beveiligingscamera nodig. Een set met twee camera’s en recorder kost €1359. Deze prijzen lopen op tot €7579, wanneer het om een set met zestien camera’s gaat. Dit is geen overbodige luxe voor bedrijven met een uitgebreid terrein. Bovendien is het praktisch om extra bewakingscamera's achter de hand te houden, bijvoorbeeld wanneer u op termijn gaat uitbreiden.

Eenvoudige aansluiting en mogelijkheid tot draadloos systeem

4K Ultra HD beveiligingscamera’s worden met een uitgebreide handleiding aangeleverd, zo kunt u deze camera's zelf installeren. Uiteraard kan dit ook worden uitbesteed aan een installateur.
Een recorder kan via een speciale powerline adapter worden verbonden met de router en camera’s. Hier hoeft u geen aparte bekabeling voor te trekken, één kabel is voldoende. Via de app van de HD recorder bekijkt u altijd en overal live beelden via het internet. Van al deze voordelen profiteert u wanneer u kiest voor 4K Ultra HD camerabeveiliging.

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 157 beoordelingen