• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Prive Detective Diensten

Prive Detective QUSO BV is een zusteronderneming van Sitcon BV waarmee wij samenwerken op het ge bied van Prive-detective onderzoeken. Detectivebureau QUSO BV is een door het Ministerie van Justitie erkend recherchebureau en werkt zowel voor particulieren als bedrijven. Sinds de oprichting in 2001 is het prive detective bureau gespecialiseerd in onderzoeken naar onder andere Partner alimentatie fraude, Overspel / Vreemdgaan, Bedrijfsfraude, Concurrentiebeding overtreding en Verdachte ziekmeldingen onderzoek. Veelal zijn de door het prive detective bureau uitgevoerde detective onderzoeken gericht op het schaduwen of observeren van de (ex-)partner in verband met alimentatie of overspel, maar u kan ook voor andere privédetective diensten bij een privedetective bureau terecht.

Als Privé Detective bureau heeft QUSO BV het erkenningsnummer POB 821 van het Ministerie van Justitie 

De privé detectives hebben een ruime ervaring in verschillende soorten van privedetective onderzoek. Alle prive-detectives zijn in het bezit van de wettelijk vereiste diploma’s. Op deze manier kan het verkregen bewijs gebruikt worden in een eventuele rechtszaak en hierin van doorslaggevende waarde zijn.

Privé Detective onderzoek rondom de volgende steden:
Met  vestigingen in Utrecht, Amsterdam, Rotterdam en Maaseik (België) biedt prive detective bureau QUSO BV totaaloplossingen het gebied van privé detective onderzoeken voor particulieren, bedrijven, advocaten en instellingen.

Kosten Prive Detective inhuren:
Afhankelijk van het door u gewenste prive detective onderzoek wordt vooraf een uurprijs en looptijd afgesproken met een ‘urenplafond’, zodat u steeds controle heeft over de gemaakte kosten en voortgang. Verder wordt u per onderzoek dag door uw vaste contactpersoon binnen QUSO privedetective BV op de hoogte gehouden over de voorgang van het detective onderzoek.

Eisen Prive Detective bureau:
Alle particuliere recherchebureaus die in Nederland detective diensten willen aanbieden dienen aan de onderstaande eisen te voldoen. Wanneer u er over denkt om een privé-detective in de omgeving van Amsterdam, Rotterdam of Utrecht in te huren om een onderzoek te doen is het sterk aan te raden te controleren of het detectivebureau aan deze gestelde eisen voldoet. Er worden namelijk, op websites zoals marktplaats, maar ook op professioneel uitziende webpagina’s privédetective diensten aangeboden door mensen of bedrijven die niet aan de eisen voldoen. Dit kan problemen opleveren met latere rechtsgeldigheid van een rapportage bij een eventuele rechtszaak, maar veelal is ook het daadwerkelijk prive-detective onderzoek van lagere kwaliteit.

Vergunning van het Ministerie van Justitie:
Alle particuliere detectivebureaus dienen in het bezit te zijn van een vergunning. Wanneer er aan een privé detective bureau een vergunning is toegekend krijgt dit bedrijf een POB nummer toegewezen. U kunt er in ieder geval van uit gaan dat een dergelijk detectivebureau zich aan bepaalde wettelijke eisen houdt. Wanneer dit niet het geval is kan namelijk dit bureau zijn vergunning verliezen.

Aangemeld bij het College Bescherming Persoonsgegevens:
Een particulier detectivebureau dient aangemeld te zijn bij het college bescherming persoonsgegevens. In de praktijk betekend dit dat het privédetective bureau de richtlijnen van deze organisatie dient na te leven en dit door het CBP wordt gecontroleerd. Zo worden aan detectivebureaus door dit orgaan bepaalde eisen gesteld die betrekking hebben op privacy en de bewaarduur en wijze van persoonsgegevens.

Overige eisen prive detective bureau’s:
Buiten de branche specifieke eisen zoals hierboven vermeld dienen prive detectivebureaus natuurlijk ook ingeschreven te staan bij de KvK. .

Tip voor het inhuren van een Prive Detective:
Wanneer u op het punt staat om een prive detectivebureau in te schakelen en u heeft een groter onderzoek dan enkel wat uitzoekwerk, dan is het te adviseren een persoonlijk intake gesprek te houden. In dit gesprek krijgt u een gevoel bij de kwaliteit van het prive detectivebureau en kunt u ook vragen naar de resultaten in vergelijkbare zaken.

Prive Detective bureau QUSO BV voldoet ruim aan alle gestelde eisen.

Bekijk hier alle diensten van QUSO BV op het gebied van Prive Detective

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 219 beoordelingen