• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Professionele GPS tracker / volgsysteem huren

Wilt u een professionele GPS tracker huren? Voor enkele honderden euro’s per week kunt u een professioneel volgsysteem gebruiken. Op deze manier kunt u voertuigen op een professionele manier volgen. Wij laten u graag zien hoe dit soort systemen precies werken. Doordat een GPS tracker zeer gebruiksvriendelijk is kan in principe iedereen met dit soort systemen uit de voeten. Zeker wanneer u een volgsysteem slechts eenmalig nodig heeft is het raadzaam om te huren in plaats van te kopen.

Verschillende soorten GPS trackers

GPS trackers zijn vaak voor relatief aantrekkelijke prijzen te koop, zo kunt u voor enkele honderden euro’s al een volledig systeem kopen. Helaas bent u als het om de functionaliteiten van dit soort systemen gaat vaak vrij beperkt, zo zijn niet alle GPS trackers live te volgen en valt de betrouwbaarheid van GPS trackers soms tegen. Daarnaast heeft u te maken met de levensduur van de batterij, een accu moet soms als binnen enkele uren opnieuw opgeladen worden. Lukt het om een GPS tracker op een accu aan te sluiten? Dan heeft u geen GPS tracker met accu nodig. Voor onderzoeksdoeleinden zal dit echter niet mogelijk zijn. Wanneer u voertuigen een aantal weken onopgemerkt wilt volgen heeft u een professioneel volgsysteem met accu nodig.

Professionele GPS tracker

Wanneer u voor een professionele GPS tracker kiest is een GPS volgsysteem wat u nodig heeft. Het GPS volgsysteem van Sitcon.nl bestaat uit twee GPS trackers en een PDA met speciale software. Zo kunt u meerdere voertuigen tegelijk volgen en heeft u altijd een betrouwbaar apparaat om te zien waar uw voertuigen zijn. De locatie van de GPS trackers is continu te zien, u ziet precies op welk adres een voertuig zich bevindt en wanneer er een voertuig in beweging komt. Dit is mogelijk door de sim-kaarten die in deze GPS trackers zitten ingebouwd. Zo kunt u voertuigen live volgen en krijgt u bijvoorbeeld een alarm wanneer uw GPS tracker zich verplaatst. De speciaal ontwikkelde software maakt het zeer prettig om met dit volgsysteem te werken. Daarnaast is het mogelijk om deze GPS trackers zeer lang te gebruiken, want ook bij intensief gebruik gaan de GPS trackers ongeveer 4 weken mee. De GPS trackers zijn volledig waterdicht en kunnen met een magneet bevestigd worden. Daarnaast zijn er allerlei instellingen te maken waarmee het nog eenvoudiger wordt om deze GPS trackers te gebruiken. Zo kan de bewegingsgevoeligheid worden ingesteld en kunt u aangeven om de hoeveel minuten u een update van uw GPS volgsysteem wilt ontvangen.

Professionele GPS tracker van Sitcon.nl kopen

Aangezien dit GPS volgsysteem op dit moment €1.250,- kost begrijpen wij dat dit een behoorlijke investering is wanneer u het systeem slechts eenmalig wilt gebruiken. Wilt u een GPS tracker huren bij Sitcon.nl of overweegt u een GPS volgsysteem te kopen? Wij nodigen u van harte uit in één van onze showrooms of spreken u graag persoonlijk! Bereik ons telefonisch en per e-mail via +31(0)306303631 of support@sitcon.nl.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.5 / 10 = 207 beoordelingen