• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Real-time GPS tracking als in een film!

Het real-time tracken van een auto op een monitor waarbij u de auto als een stip daadwerkelijk ziet bewegen als deze rijdt was lange tijd enkel voorbehouden aan films. Met de komst van GPRS tracking systemen is dit nu werkelijkheid geworden. De real-time GPS tracking systemen maken gebruik van de internetverbinding van de simkaart om de positie's door te sturen.


SMS versus GPRS real-time tracking systemem:
De voornaamste technologische verandering in de tracking systemen is het gebruik van GPRS in plaatst van SMS om de positie van de real-time tracker door te sturen. Bij sms systemen gaat dit dus via een sms bericht, wat buiten hoge kosten bij intensief gebruik veelal een vertraging oplevert tussen de positie's van zo'n 2 minuten. Bij GPRS systemen worden de GPS positie's doorgezonden via de internetverbinding, wat als voordeel heeft dat continue verbinding mogelijk is en dat zelfs per elke 10 seconden de posiotie kan worden doorgezonden. U ziet op deze manier dus de auto over de kaart rijden.

Lees nu meer over het laatste Real-time GPS tracking systeem

Inbouw LIVE GPS tracking device:
Nu ook Live GPS tracking systeem verkrijgbaar voor inbouw in auto´s, motoren of boten. De inbouw module heeft net zoals de standaard versie een magneetbevestiging voor makkelijke plaatsing en kom tevens met backup batterij, mocht de accu aansluitng worden verwijderd.

Lees nu meer over de Live GPS Tracker inbouw

GPS trackers gebruiken met iPhone / Smartphone:
Behalve gps trackers die de route enkel opslaan op het geheugen kunnen alle gps rackers gebruikt worden in combinatie met een iPhone of smartphone. Bij gps trackers die op basis van SMS berichten werken is het mogelijk vanaf de iPhone een sms te sturen waarin aan de tracker wordt gevraagd de positie terug te zenden. De gops tracker zal dan de huidige locatie vbekijken en deze weer per SMS naar de iPhone / Smartphone sturen. In dit sms bericht staat een link naar de Google maps locatie van de tracker. Bij gps trackers die de locatie doorsturen naar een internetsite is het ook mogelijk met een iPhone of andere smartphone de positie's te bekijken. De website die namelijk de locatie van de gps tracker ontvangt heeft namelijk buiten een computer login ook een mobiele telefoon login waardoor dus via de browser van de iPhone of Smartphone de website kan worden bekeken met daarop de positie's van de gps tracker.

Overzicht alle GPS trackers:
Op onze website of in een van onze winkel kunt u alle GPS tracking systemen rustg bekijken en de specificatie's met elkaar vergelijken voordat u een keus maakt. Bekijk het hier totale aanbod: GPS trackers 

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 155 beoordelingen