• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Scooter slot: Ketting of Pad lock met geluid alarm voor extra beveiliging

Een scooter slot met alarm is een verkrijgbaar in een padlock of kettingslot welke een sirene geeft wanneer het slot wordt bewogen. U heeft met dit scooter alarm slot dus een dubbele beveiliging, want het is aan de ene kant een sterk kabelslot van 20 mm of een degelijke padlock en aan de andere kant een alarm sirene. Door deze eigenschappen is het een ideale aanvulling op bijvoorbeeld uw huidige scooterslot, maar kan ook goed worden gebruikt op een garage deur, tuinset, brommer of andere kostbare zaken.

scooter slot met sirene alarm

 

Toepassingen scooter kettingslot met alarm:
Het kettingslot met alarm en sirene is eigenlijk voor alle toepassingen geschikt waar u normaal ook een kabelslot zou gebruiken. Het enige verschil is dat dit scooterslot een alarm functie heeft als toevoeging op de normale beveiliging welke een scooter slot geeft.

Toepassingen scooter hangslot met alarm:
Het padlock met sirene is eigenlijk voor alle toepassingen geschikt waar u normaal ook een hangslot zou gebruiken. Het enige verschil is dat dit hangslot een alarm functie heeft als toevoeging op de normale beveiliging welke een hangslot geeft.

Hoe werken de scooter sloten met alarm:
Buiten de normale werking als slot hebben de scooter sloten een ingebouwde sirene welke op 6 AG 13 batterijen (meegeleverd) werken. Wanneer het scooterslot dicht zit en het slot wordt bewogen dan zal voor 10 seconden een sirene klinken van 100 decibel. Nu een interval van 5 seconden na het eerste alarm zal opnieuw 10 seconden alarm klinken wanneer het slot nog steeds wordt bewogen. Hierdoor worden eventuele omstanders of uzelf gewaarschuwd. Het gedeelte waar de batterijen zitten en de sirene is enkel benaderbaar wanneer het scooter slot open is.


Scooter slot met sirene kopen?:
Wij bieden scooter sloten met alarm in 2 uitvoeringen aan, welke te zien zijn via onderstaande links.

Padlock scooter slot met sirene

Ketting scooter slot met sirene

 

 

 

 

 

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 172 beoordelingen