• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Sleutels nooit meer kwijtraken met de keyfinder

Bent u ook zo iemand die altijd de sleutels kwijt? Met de keyfinder hoeft u niet lang te zoeken. Dit kleine apparaatje is speciaal ontworpen voor het terugvinden van uw sleutels of andere voorwerpen. Uw bevestigt de keyfinder aan de sleutelbos en installeert de bijbehorende app óf bedient de ontvanger: zo eenvoudig werkt het.

Keyfinder: de oplossing bij verloren sleutels

De keyfinder is speciaal bedoeld voor mensen die hun sleutels of dierbare bezittingen graag in het oog houden. Zoeken naar sleutels of andere voorwerpen is hiermee verleden tijd. Hoe werkt een keyfinder of sleutelvinder? Deze maakt (soms) via Bluetooth contact met smartphone of tablet. Via een speciale app roept u de keyfinder, waarna deze een geluid maakt. Er zijn ook keyfinders die met RF-signalen werken: dit zijn radiogolven. Middels een ontvanger lokaliseert u de keyfinder.

Een aantal modellen heeft nog een extra functie: ze geven een alarm af wanneer de verbinding met de smartphone wordt verbroken. Dit geldt alleen voor de modellen met bluetooth. Hiermee is de keyfinder ook geschikt voor het in de gaten houden van kinderen of huisdieren. Denk maar eens aan een uitstapje naar het pretpark, een vakantie of wandeling in het bos.

Maximale ontvangst van de sleutelzoeker

Veel sleutelzoekers (keyfinders) hebben een bereik tot 25 meter. De uitgebreide versie werkt met een ontvangst tot 50 meter. Deze laatste is meer geschikt om mee te nemen naar een pretpark of op vakantie. De keyfinder met een bereik tot 25 meter is prima voor gebruik binnenshuis. Bovendien is deze laatste ook nog eens voordelig geprijsd.

Merkt u dat u geen ontvangst heeft? Stel de bluetooth verbinding opnieuw in. Vaak heeft u nu opnieuw verbinding. De Sitcon security keyfinder waarschuwt u wanneer de verbinding verbroken is. Zo kunt u direct actie ondernemen.

Goedkope keyfinders: de kwaliteit

Hoe zit het met de kwaliteit van goedkope keyfinders? Voor een set van 4 voordeligste geprijsde sleutelzoekers betaalt u ongeveer €29,95. Het gaat hier om 4 RF ronde keyfinders met ring (geschikt voor aan de sleutelhanger). Deze zijn inclusief batterij, zodat u er direct gebruik van maakt. Dit model werkt draadloos met een losse ontvanger. Hierdoor heeft u geen app op uw smartphone nodig.

Voor een set van 6 RF vierkante keyfinders betaalt u €34,95. De ontvanger van de keyfinders ziet eruit als een afstandsbediening met 6 gekleurde toetsen. Elke kleur hoort bij de keyfinder met dezelfde kleur. Voordeel van dit model is dat u de afstandsbediening in een houder plaatst en altijd bij de hand heeft. Stelt u zich eens voor dat u de ontvanger zou kwijtraken! Deze sleutelzoekers werken op batterij, waarbij de batterij tot wel 6 maanden meegaat.

Houdt u er rekening mee dat de sleutelzoekers een ingebouwd speakertje hebben. Dit geeft een alarm van ongeveer 80 decibel. Het is dus niet de bedoeling dat u de sleutelzoeker bij iemand aan het oor plaatst: ook niet bij huisdieren! Zo gaat u op een verantwoorde manier met keyfinders om.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 219 beoordelingen