• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Nieuw: Solar alarmsystemen

Voor het beveiligen van uw woning en tuin zijn solar alarmsystemen de laatste product trend. Solar alarmsystemen werken met beam sensors welke een signaal geven als de beam (straal) wordt doorbroken en zijn hierdoor bijvoorbeeld geschikt om te gebruiken als oprit verklikker. De ingebouwde batterij van de melders wordt opgeladen via de ingebouwde zonne-panelen voor extra lang gebruik. De solar alarmsystemen zijn zowel in opvallende uitvoering als vermomd leverbaar in tuinlampen en makkelijk zelf te installeren zonder snoeren.

   
   

Hoe werken de solar alarmsystemen:
Het basisstation voorziet u van stroom met de meegeleverde adapter en u plaatst desgewenst een simkaart wanneer u per telefoon bericht wilt ontvangen bij alarm. Op het basisstation is verder optioneel de meegeleverde bekabelde sirene aan te sluiten. De wireless beams in de tuinlamp plaatst u op een afstand van maximaal 100 meter van het basisstation tegenover elkaar zodat er een rechte infraroodstraal ontstaat en paired de solar lamp wireless beams met het basisstation volgens de de meegeleverde handleiding. De solar tuinlamp wireless beams zullen bij het doorbreken van de infraroodstraal een melding sturen naar het basisstation welke u dan een alarm geeft via de sirene, telefoonoproep of sms bericht.

Verschillende alarm mogelijkheden:
Het basisstation kan op vele manieren worden gebruikt. Zo is het mogelijk het basisstation enkel een lichtsignaal te laten geven bij alarm, zodat enkel de zone van waar het alarm vandaar komt oplicht. U kunt het basisstation instellen zodat deze een geluidsmelding geeft via de ingebouwde speaker, zodat u het alarm als bezoekersmelder kunt gebruiken. U kunt de meegeleverde bekabelde sirene aansluiten zodat het functioneert als een traditioneel alarm met binnensirene. En het is mogelijk wanneer u een simkaart plaatst in het basisstation om een melding op uw (mobiele) telefoon te krijgen wanneer er alarm is. U kunt zelf een boodschap inspreken welke u bij alarm hoort als u wordt gebeld en u kunt een sms bericht ontvangen met daarin vermeld welke zone alarm geeft.


Werking op zonne-energie:

De draadloze tuinlamp solar beams hebben aan de bovenkant een zonnepaneel zitten welke de interne oplaadbare batterij oplaad. De draadloze beams dienen voor een correcte werking dus wel op een plaats te worden gemonteerd waar regelmatige enige zon schijnt.

Bekijk hier ons complete aanbod: AlarmsystemenDelen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 172 beoordelingen