• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Spy-camera nieuws

Spy Brilcamera nu tijdelijk €49,95

Nu tijdelijke actie: Een Spy brilcamera in de aanbieding voor €. 49,95 inclusief BTW en gratis verzending. Deze bril heeft een ingebouwde spy camera en is voor zeer veel toepassingen is te gebruiken. Zo kunt u natuurlijk onopvallend filmen wat u zelf ziet voor de echte James Bond missies, maar het is natuurlijk ook mogelijk deze brilcamera te gebruiken als u gaat skiën, hardlopen, fietsen of een andere activiteit onderneemt.

Meer info

Spy-camera kopen: lees hier handige tips

Wanneer je van plan bent een spy-camera te kopen is dat meestal voor een bepaalde toepassing. Zo kan het zijn dat je wilt controleren wat je kinderen doen terwijl je niet thuis bent of bewijs wilt verzamelen over een diefstal in je bedrijf. Wat de reden ook is om een spy-camera te kopen, het is verstandig aan de hand van de toepassing en situatie bepaalde eisen aan de spy-camera te stellen.

Meer info

Draadloze mini camera set: Nu ook meekijken op smartphone mogelijk!

Onze nieuwste draadloze mini camera set bestaat ui een mini draadloze camera en een ontvanger met SD kaart opname en de mogelijkheid tot het bekijken van de beelden via een andere computer of smartphone, zoals iPhone. De draadloze mini camera set maakt in tegenstelling tot sommige andere mini camera sets die draadloos zijn gebruik van digitaal signaal, waardoor er 99% minder storing is tussen de mini camera en de draadloze ontvanger.

Meer info

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 269 beoordelingen