Spy gadgets: zelf spioneren als James Bond

Spy gadgets zijn vooral door de James Bond films en zijn spannende ervaringen als 007 bekend geworden. Helaas zijn de meeste spionage gadgets die door mr. Bond worden gebruikt nog steeds niet te koop en loopt de fantasie van de film ver vooruit op de techniek.

Spy gadgets voor particulieren:
Wel zijn er al veel spy gadgets voor particulieren te koop en is deze markt sterk groeiende. Iedereen heeft wel eens een situatie waar het handig is wat meer informatie op een discrete manier te verkrijgen om hier voordeel mee te behalen. Vooral spy gadgets in de vorm van kleine camera's weggewerkt in een pen of horloge worden op steeds meer websites te koop aangeboden.

HD Waterproof Spy-horloge - 8GB

Zelf spy gadgets gebruiken?
Nu al voor onder de € 100,00 een goede spy-camera te koop is /beste-goedkope-mini-camera/ is het voor steeds meer mensen mogelijk met spy-gadgets gesprekken op te nemen of mensen af te luisteren. Belangrijk hierbij is dat je voordat je als James Bond op pad gaat rekening houdt met de wet, waarin staat dat je enkel gesprekken mag opnemen waar je zelf deelnemer van bent. Lees het blog artikel over: Opnemen van telefoongesprekken

De meest verkochte spygadget is een horloge met ingebouwde mini camera. Dit horloge werkt als een gewoon horloge, maar heeft een camera lens op de wijzerplaat, waarmee zo'n 1,5 uur kan worden gefilmd. Je kan met zo'n spy horloge dus overal waar je komt stiekem filmen.

De nieuwste high-tech spy gadgets:
Voor de mensen met een wat grotere beurs zijn er ook professionele spy gadgets te koop. Zo zijn er IP verborgen camera te koop, waarmee je vanaf een andere locatie een ruimte kunt bespioneren. Er zijn verschillende modellen van deze spycams te koop, variëren van een pinhole versie die je zelf kunt inbouwen tot al een compleet systeem ingebouwd in een klok. Zie hier het totale assortiment: IP spy-cameras
 

 

Spy gadgets kopen: 

 

Spygadgets

 

Delen:

Google