• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Spyshop nieuws

Spyshop sitcon.nl bij radio 100% NL

Onze collega Ronald van onze spyshop vestiging te Nieuwegein was op 12-07-2012 in de uitzending bij Radio 100% NL. Hierin werd hij geïnterviewd over welke producten wij verkopen in onze spyshop en door wij dit zoal wordt gekocht.

Meer info

Spyshop Eindhoven op TV bij omroep Brabant

Op 3 Juli 2012 heeft omroep Brabant een item gemaakt van onze spyshop in Eindhoven, waarin de nieuwste spycams en afluisterapparatuur werden belicht. Onze collega Peter werd geïnterviewd over zaken als de toepassingen van de spyshop producten en in hoeverre het legaal is om dergelijke spy apparatuur te gebruiken.

Meer info

Huis beveiliging: De eenvoudigste oplossingen

Huis beveiliging: de laatste jaren is er een sterke opkomst te zien in de beveiligingsproducten die zijn ontwikkeld voor het beveiligen van hun huis. De producten die te koop zijn voor het beveiligen van een huis zijn meestal onder te verdelen in de groepen alarmsystemen en camerasystemen hoewel het laatste jaar ook een sterke opkomst te zien is in de combinatie van deze 2.

Meer info

Skype & MSN gesprekken opnemen / afluisteren nu onopvallend mogelijk!

Het opnemen van Skype / MSN gesprekken is nu ook voor een ieder onopvallend mogelijk zodat u bijvoorbeeld de skype /msn gesprekken van uw kinderen kunt afluisteren. Onze nieuwste versie spy software heeft namelijk een onopvallende opname functie waarmee alle gesprekken die worden gevoerd met Skype, MSN of een ander chat programma kunnen worden opgenomen.

Meer info

iPhone traceren / afluisteren: wat is mogelijk?

Het afluisteren en/of traceren van een iPhone is door particulieren mogelijk hoewel dit niet zo kan als men in films of series doet geloven. Een iPhone afluisteren of traceren kan namelijk enkel wanneer er vooraf spy software op de iPhone is gezet of men de iPhone voor enkele tijd in bezit heeft zodat de iPhone op een computer kan worden aangesloten en met specials recovery software kan worden gescand. Het traceren of afluisteren van een iPhone die niet voor enige tijd in het bezit is te krijgen is niet mogelijk voor particulieren. Onderstaand zijn de beperkingen opgesomd als het gaat om het afluisteren of traceren van een iPhone.

Meer info

Blackberry traceren / afluisteren: wat is mogelijk?

Het afluisteren en/of traceren van een Blackberry is door particulieren mogelijk hoewel dit niet zo kan als men in films of series doet geloven. Een Blackberry afluisteren of traceren kan namelijk enkel wanneer er vooraf spy software op de Blackberry is gezet of men de Blackberry voor enkele tijd in bezit heeft zodat de Blackberry op een computer kan worden aangesloten en met specials recovery software kan worden gescand. Het traceren of afluisteren van een Blackberry die niet voor enige tijd in het bezit is te krijgen is niet mogelijk voor particulieren. Onderstaand zijn de beperkingen opgesomd als het gaat om het afluisteren of traceren van een Blackberry.

Meer info

Spy software: beschikbaar voor computer, tablet en mobiele gsm telefoons

Spy software is zowel voor de computer, tablets als mobiele gsm telefoon verkrijgbaar en ook voor particulieren te koop. Spionage software dient geïnstalleerd te worden op de computer, tablet (zoals iPad) of gsm telefoon waar je de informatie van wilt verzamelen. Er zijn veel verschillende soorten spy software te koop met uiteenlopende functies. Het belangrijkste verschil tussen de verschillende spy software versies is de mogelijkheid tot het doorsturen van de verzamelde informatie via bv e-mail of een website. Sommige versies ondersteunen dit namelijk niet waardoor u elke keer wanneer u de verzamelde informatie wilt bekijken opnieuw toegang tot de telefoon / tablet of computer dient te hebben.

Meer info

Kogelwerende vesten: nieuw aan het assortiment toegevoegd

Kogelwerende vesten worden meestal enkel gebruikt door beveiligers en portiers of andere mensen die als toezichthouder of orde handhaver werken. Steeds meer mensen echter zijn zelf ook op zoek naar kogelwerende vesten, omdat ze zich niet veilig voelen. De interesse naar kogelwerende kleding kan bijvoorbeeld zijn ontstaan doordat er bedreigingen zijn geuit of iemand in een situatie is beland waar diegene een verhoogd risico loopt.

Meer info

Spy stores: online kopen of afhalen

Het aantal spy stores die online producten aanbieden om te spioneren is de laatste jaren explosief toegenomen. Van meer gadget achtige sites tot detectivebureau's die een webshop voeren hebben zich allemaal gericht op de verkoop van spionage apparatuur.

Meer info

The spyshop Einhoven nu ook op zaterdag open

The spyshop in Eindhoven is vanaf heden ook op zaterdag tussen 10.00 uur en 16.00 uur geopend. De vestigingsmanager 'Mario' staat u graag te woord met spy- of beveiligingsgerelateerde vragen en kan direct de beveiligingsproducten demonstreren.

Meer info

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 115 beoordelingen