• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Dievenpoeder: Stop (interne) diefstal

Dievenpoeder is het wapen tegen (interne) diefstal wanneer verborgen camera toezicht niet mag of niet mogelijk is. De door ons aangeboden dievenpoeder set kan door een ieder eenvoudig worden gebruikt om inkomstenderving door interne diefstal te stoppen. In onderstaande video wordt gedemonstreerd hoe de dievenpoeder is te gebruiken.


Bekijk hier de productpagina van de: UV dievenpoeder set


 

Hoe werkt dievenpoeder?
U brengt de dievenpoeder aan op een object waarvan u wilt bekijken of deze aangeraakt wordt of eventueel wordt gestolen. Wanneer het object is aangeraakt of is verdwenen kunt u door middel van een uv lamp uw personeel of kinderen controleren met de uv lamp of de stof word aangetroffen. De stof zal oplichten wanneer het uv licht hierop komt, op de manier komt u erachter of iemand in aanraking is geweest met de poeder of niet.


Waar wordt Dievenpoeder voor gebruikt:
Dievenpoeder wordt door zowel particulieren als bedrijven gebruikt voor het aantonen van diefstal of het beveiligen van een object. Doordat de dievenpoeder makkelijk is aan te brengen op alle soorten objecten is deze anti diefstal poeder in elke situatie te gebruiken. De Dievenpoeder Set bestaat uit een potje Dievenpoeder (15 Gram) en een UV Lamp met 12 ledjes. De UV Zaklamp werkt op 3AAA batterijen die aan de achterkant van de zaklamp worden bevestigt.

Inhoud Verpakking:
1x Dievenpoeder (15 Gram)
1x UV Zaklamp 12 Led


Bekijk hier de productpagina van de: UV dievenpoeder set

 


 


Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 219 beoordelingen