• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Opnemen telefoongesprek: wat zijn de mogelijkheden?

Een telefoongesprek opnemen kan op veel verschillende manieren. Wanneer u een vaste telefoonlijn wilt opnemen zijn er meer mogelijkheden dan wanneer u een mobiel telefoongesprek op wilt nemen. Er zijn verschillende voice recorders te koop die 1 van deze 2 of beide toepassingen hebben.


Mag je een telefoongesprek opnemen?:
De Nederlandse wetgeving stelt dat wanneer u deelnemer bent van een (telefoon)gesprek u deze mag opnemen. Wel is het zo dat wanneer u de opname van een telefoongesprek in een rechtszaak wenst te gebruiken een rechter dit niet altijd toe laat. Hier kan namelijk worden aangegeven dat de rechter vindt dat er sprake was van misleiding of dat u vanwege het type gesprek de gesprekspartner in kennis had moeten stellen van de gespreksopname.

Telefoongesprek opnemen vaste lijn:
Het opnemen van een telefoongesprek over een vaste lijn kan op verschillende manieren. Er zijn telefoonrecorders die u tussen de telefoonlijn kunt plaatsen en zo alle gesprekken die over die lijn worden gevoerd opnemen. Afhankelijk van de recorder zullen deze opgenomen telefoongesprekken op bijvoorbeeld de harde schijf van uw computer of op het interne geheugen van de telefoonrecorder worden opgeslagen als het een standalone telefoonrecorder is.  

Telefoongesprek opnemen mobiele telefoon:
Het opnemen van een telefoongesprek over de mobiele telefoon is ook op verschillende manieren op te nemen. De voice recorders die het opnemen van mobiele telefoongesprekken ondersteunen werken vaak met een geluiddoorlatend oortje. U verbindt dit oortje met de telefoonrecorder en plaatst dit oortje in uw oor. Wanneer u nu gaat bellen of wordt gebeld zal u nog steeds het gesprek normaal verstaan, maar de telefoonrecorder tevens het gehele gesprek opnemen.  In het oortje zit namelijk een microfoon die het gesprek opneemt. Ook is er een bluetooth gsm recorder te koop die u niet aan de gsm telefoon hoeft te verbinden om het telefoongesprek op te nemen. De telefoonrecorder maakt namelijk via bluetooth verbinding met de gsm telefoon en kan zo het telefoongesprek opnemen als deze in het bluetooth bereik is van de mobiele telefoon.


Voor het kopen van een telefoonrecorder om een telefoongesprek op te nemen klikt u hier:
www.telefoonrecordershop.nl

 

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 373 beoordelingen