• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Toezicht op kinderen houden met beveiligingscamera’s

Met een beveiligingscamera laat u uw kinderen nooit zonder toezicht spelen. Een hele geruststelling voor velen ouders. Tegenwoordig zijn er veel verschillende bewakingscamera’s verkrijgbaar, van eenvoudige modellen tot apparatuur die u via uw smartphone bedien.

Draadloze beveiligingscamera: in en rondom de woning

Veel beveiligingscamera’s hebben het elektriciteitsnetwerk nodig om opnames te maken. Dit is geen probleem wanneer u toezicht wilt houden in de slaapkamer, speelkamer of elders in uw woning. Bijna overal in huis vindt u wel een stopcontact. Uw kinderen spelen echter ook buiten, bijvoorbeeld in de achtertuin of op het erf. Ook in deze gevallen wilt u toezicht houden op uw kinderen! Met een draadloos camerasysteem bent u niet gebonden aan bekabeling en hoeft u uw camera’s uitsluitend in het stopcontact te pluggen.

Een HD coax camera set inclusief recorder maakt Full HD opnames mogelijk en is voorzien van bewegingsdetectie. U heeft beeld zodra er iemand voor het zicht van de camera loopt, in andere gevallen schakelt de camera zich uit. U kunt de camera’s zelfs vanaf een Android-smartphone of iPhone benaderen. Zo houdt u ook op afstand toezicht.

Uiteraard zijn er ook andere camerasets verkrijgbaar, denk aan losse camera’s en zelfs sets met zestien camera’s en één overkoepelende recorder.

Toezicht in de baby- of kinderkamer

Het is fijn om te weten dat uw kleintje heerlijk ligt te slapen, maar gaat alles wel goed met hem of haar? Veel ouders zijn geneigd om meerdere malen te gaan kijken. Dit verstoort het kind in zijn slaap. Een beveiligingscamera neemt veel zorgen bij u weg.

Speciaal voor de baby- of kinderkamer maakt u gebruik van een enkele camera, eventueel met monitor. De camera richt u op het ledikantje of kinderbed, zodat u altijd kunt kijken wanneer uw kind wakker is.

Maakt u gebruik van een camera die verbonden is met het internet? Wees dan bedacht op hackers, zij kunnen in het ergste geval meekijken in de slaapkamer van uw kind. U wilt hier uiteraard voor beveiligd zijn.

Zet camera’s die verbonden zijn met het internet uit wanneer u ze niet gebruikt en maak eventueel een apart beveiligd netwerk aan. Dit doet u door een nieuw WiFi-netwerk of zogenaamd gastnetwerk op te zetten, u beveiligt dit netwerk met een wachtwoord.

Bekijk de hiervoor geschikte: Wi-Fi camera´s

Uw eigen kind filmen

Filmen in uw eigen woning valt niet onder de privacywet. U mag daarom toezicht houden op uw eigen kinderen door middel van bewakingscamera’s. Let wel op de oppas: deze moet op de hoogte zijn van de aanwezigheid van bewakingscamera’s en u mag opnames van de oppas niet zomaar delen met iemand anders, hiervoor vraagt u vooraf toestemming.

Het iets oudere kind zal soms moeten wennen aan de aanwezigheid van een bewakingscamera. Kijk er niet vreemd van op wanneer uw kind daardoor afgeleid is. Na enkele dagen is de nieuwigheid ervan af en speelt uw kind weer onbezorgd met zijn of haar speelgoed.

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 157 beoordelingen