• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Tracktrace: Mogelijkheden voor beveiligen kind

Tracktrace systemen zijn apparaten met een GPS ontvanger en een simkaart die veelal worden gebruikt voor het beveiligen van auto's of fleet management. De track-trace systemen kunnen echter ook goed worden gebruikt voor het beveiligen van uw kinderen. Zo zijn er al track systemen in de vorm van een telefoon of horloge die makkelijk kunnen worden gebruikt om uw kind te beveiligen tegen vermissing of ontvoering. 

Werking tracktrace systemen:
Tracktrace systemen werken met een simkaart en GPS module. De simkaart in het tracktrace apparaat stuurt de positie die de gps module verkrijgt door naar een telefoonnummer of internet site. De meeste trackrace systemen ondersteunen zowel het opvragen van de GPS positie via uw eigen mobiele telefoon als het automatisch doorsturen naar een webpagina met eigen inlogcode. Om de berichten en posities door te sturen dient de simkaart die in het tracktrace systeem zit over voldoende beltegoed beschikken of een (internet) abonnement.

Track Trace voor kinderen:
Wij voeren op dit moment 2 modellen veiligheid telefoons voor kinderen die zowel een gps tracker zijn als een afluister apparaat. Onderstaand kunt u via de links de beide kinder gps tracker modellen bekijken, maar u kunt natuurlijk ook voor advies contact opnemen.

Wanneer uw kind een tracktrace systeem heeft, bijvoorbeeld in de vorm van een horloge dan kunt u op elk gewenst moment de GPS locatie opvragen en daarnaast ook meeluisteren met wat er in de ruimte wordt gezegd. Door veel van onze klanten wordt het tracktrace horloge niet als horloge gebruikt, maar bevestigd aan de broekriem van het kind, zodat deze minder snel opvalt. Wanneer u de positie wilt zijn dan kunt u of met uw telefoon een sms bericht sturen naar het tracktrace systeem. U krijgt dan een sms bericht terug met een Google maps link, zodat wanneer u hier op klikt direct een landkaart ziet met de positie. Ook kunt u de positie bekijken door op internet in te loggen op de speciale website, zodat live de positie van het tracktrace systeem is te volgen. 

Het voordeel van tracktrace systemen die ook de mogelijkheid hebben om op uw eigen mobiele telefoon de positie op te vragen is dat dit vaak sneller werkt dan een computer te vinden die op internet kan.  

www.sitcon.nl

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 156 beoordelingen