Veiligheid kind vergroten met GPS tracker voor kinderen

Veiligheid voor kinderen is een zeer actueel onderwerp een veelvuldig worden wij benaderd door ouders die op zoek naar naar een gps tracker voor hun kinderen of baby. Hoewel er helaas geen kinder gps trackers bestaan die qua formaat bijvoorbeeld makkelijk in kleding kunnen worden weggewerkt zijn er wel gps systemen te koop die speciaal zijn ontworpen voor het beveiligen van kinderen. Onderstaand hebben wij enkele optie´s beschreven die er zijn om de veiligheid van uw kind te vergroten door gebruik te maken van speciale kinder gps trackers.

kinder gps tracker

 

Mogelijkheden gps tracker inzake veiligheid kind:
Ondanks de de snelle vooruitgang in techniek op het gebied van kinder gps trackers en kinder veiligheid systemen is de batterijduur en grootte nog altijd een beperking. Hierdoor zijn er in tegenstelling tot wat in films gebeurt geen kinder gps tracker of kinder veiligheid systemen op de markt waarmee het mogelijk is met bijvoorbeeld een speldenknopje in de kleding uw kind overal te volgen. De verwachting is ook dat dit in de zeer nabije toekomst nog niet zal gebeuren.

De systemen die er wel zijn om de veiligheid van uw kind te vergroten zijn er bijvoorbeeld in de vorm van een kinder gsm telefoon of gps tracker horloge. Afhankelijk van de leeftijd van uw kind en de gewenste toepassing kan dan voor het beste gps tracker systeem worden gekozen. Om de veiligheid van jonge kinderen te vergroten bestaat er een speciale kinder GPS telefoon in de vorm van een beertje welke in verschillende kleuren leverbaar is en voor wat oudere kinderen bestaat er een horloge met ingebouwde gps tracker module. Met deze kinder gps tracker systemen is het mogelijk ten alle tijde controle te houden over de locatie van uw kind, maar het is tevens met deze producten mogelijk de geluiden in de omgeving van de kinder gps tracker onopvallend mee te luisteren. Zo zou wanneer u vraagtekens heeft bij de veiligheid van het kinderdagverblijf kunnen luisteren wat de personen tegen uw kind zeggen. Wel dient u er rekening mee te houden dat bij wet verboden is gesprekken af te luisteren waar u zelf geen deelnemer van bent.

Hoe werken kinder gps trackers:
GPS trackers voor kinderen werken allen op basis van een simkaart en gps module. Er dient dus een simkaart in de kinder gps tracker te worden geplaatst die wordt gebruikt om de gps posities van de kinder gps tracker door te sturen. Er bestaat de mogelijkheid de gps locatie van uw kind op te vragen middels uw eigen mobiele telefoon en het is mogelijk om de kinder gps tracker automatisch de posities te laten doorsturen naar een website waar u op kunt inloggen.

Verder kunt u de ruimte om de tracker heen beluisteren nadat u een commando per sms naar de kinder gps tracker heeft gestuurd. U kunt zo direct horen wat er wordt gezegd en of uw kind mogelijk gevaar loopt.


Kinder gps tracker kopen:
Wij voeren op dit moment 2 modellen veiligheid telefoons voor kinderen die zowel een gps tracker zijn als een afluister apparaat. Onderstaand kunt u via de links de beide kinder gps tracker modellen bekijken, maar u kunt natuurlijk ook voor advies contact opnemen.

Kinder gps / gsm telefoon


GPS horloge tracker voor kinderen

Mini spy recorder voor inbouw

 

Bekijk ook ons complete overzicht beveiligingsproducten en spy apparatuur op:

spyshop 

 

Delen:

Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 98 beoordelingen