• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Verborgen camera en WiFi-verbinding in adapter van LawMate

Verborgen camera en wifiverbinding in adapter van LawMate

LawMate is producent van verborgen camera’s en gelijkwaardige innovatieve producten. De verborgen camera met wifiverbinding is dé oplossing in verschillende situaties. De verborgen camera in adapter maakt onopvallend beelden. U kunt deze opnamen live op een Android device of smartphone bekijken, maar deze ook downloaden.  

Adapter met ingebouwde camera en wifi functie

Heeft u een vermoeden van (bedrijfs)fraude, bedrog of wilt u een handeling of gesprek vastleggen? Bij de aanwezigheid van zichtbare camera’s gedragen personen zich anders. Een verborgen camera is in dit geval de beste oplossing. De adapter spy camera van LawMate plaatst u gewoon in de betreffende ruimte. Niemand die in de gaten heeft dat het hier om een verborgen camera gaat. Dankzij de wifi & IP functie kijkt u vanaf uw laptop of smartphone live mee. U heeft ook de mogelijkheid om op een later moment de beelden te downloaden. Zo heeft u altijd bewijs in handen.  

Verbinding maken met het wifi-netwerk

De adapter-verborgen camera maakt gebruik van een cloud. Hierop vindt u opgeslagen beelden. U hoeft de wifi-router niet aan te passen: u maakt verbinding door het invoeren van het wifi-wachtwoord. De camera slaat ook beelden op de sd-kaart op. Standaard ontvangt u een sd-kaart van 4GB. Dit model biedt ondersteuning aan een sd-kaart tot 32GB. Dit is voldoende voor het maken van langere video-opnames. Afhankelijk van uw wensen selecteert u bewegingsdetectie. De camera filmt dan 1 tot maximaal 5 minuten. Handig wanneer u niet zeker bent of en wanneer er iemand in de ruimte aanwezig is. Dankzij de tijd en datum-stempel ziet u later altijd terug wanneer de video-opname is gemaakt. Dit kan u helpen bij een juridische kwestie. Maakte de camera geen verbinding met het wifi-netwerk? Controleer of u over een stabiele verbinding beschikt. Mocht dit niet het geval zijn, dan zullen opnames mogelijk onderbroken worden.  

LawMate verborgen camera op netstroom

De adaptercamera van LawMate heeft geen interne batterij maar sluit direct op het stopcontact aan. Hierdoor is de adapter niet van echt te onderscheiden. De verborgen camera blijft werken zolang deze stroom uit het stopcontact krijgt. In het uiteinde van de kabel zit de verborgen camera. Zorg dat deze naar de juiste hoek gericht staat. De kijkhoek ligt tussen de 75 en 90 graden. Dit betekent dat deze over een vrij breed oppervlakte opnames maakt. De adapter spy camera maakt ook audio-opnames. Zo heeft u beeld en geluid bij elkaar.  

Dit moet u weten over verborgen camera's

Het gebruik van verborgen camera’s is in sommige situaties toegestaan. Heeft u gerechtvaardigd belang bij het maken van video-opnames? Denk hierbij aan (vermoeden van) bedrijfsfraude, interne diefstal en overige vormen van criminaliteit. De videobeelden zijn in dit geval toegestaan binnen een rechtszaak. Met sluitend bewijs kunt u de dader voor laten komen of een schadevergoeding eisen.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 155 beoordelingen