• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Verborgen camera's met nachtzicht: welke opties zijn er?

Verborgen camera’s met nachtzicht: welke opties zijn er?

Onopgemerkt opnames maken met een verborgen camera. Hier zijn verschillende opties in. De verborgen camera met nachtzicht maakt ook in het donker perfecte opnames. Zeer geschikt voor het bewaken van bedrijfspanden of slecht verlichte ruimtes. Afhankelijk van de situatie is er een camera met nachtzicht variërend van 5–20 meter.  

Het gebruik van verborgen camera's

Met de verborgen camera kunt u achteraf bewijzen wat er is gebeurd. Denk maar aan (interne) diefstal, fraude of bedrog. Leg criminele handelingen vast en zorg voor sluitend bewijs. De verborgen camera is voor anderen niet zichtbaar. Vaak gaat het hier om een ingebouwde camera: goed weggewerkt in een voorwerp. Ook zijn er in te bouwen camera’s verkrijgbaar, die u zelf verbergt. U heeft de keuze uit binnen- en buitencamera's. De buitencamera is waterdicht of voorzien van een waterproof opnamesysteem.  

Waarom kiezen voor camera met nachtzicht?

Criminelen zijn niet altijd overdag actief. Bij inbraak of verschillende vormen van fraude zoeken ze de anonimiteit op. De late avonduren en nachtelijke uren zijn hier het meest geschikt voor. Op deze momenten is er niemand in het bedrijfspand aanwezig of is het rustig in en rondom de woning. Een nachtzicht camera levert overdag scherpe beelden. Met de ingebouwde infrarood-sensor maakt de camera ook in het donker duidelijke beelden. Hierbij is het belangrijk om naar de lichtgevoeligheid van de lens te kijken. Hoe gevoeliger de lens, hoe verderaf hij in het donker kan filmen.  

De beste verborgen camera met nachtzicht

Niet alleen de lichtgevoeligheid van de lens is belangrijk, ook de resolutie speelt een rol. Een hogere resolutie geeft een scherper beeld. Dit is vooral belangrijk wanneer u opnames maakt in een slecht verlichte of donkere ruimte. VGA kwaliteit is niet aan te raden, terwijl Ultra HD een uitstekende keuze is. Uiteraard maakt u een goede overweging tussen resolutie en nachtzicht. Kijken we naar spy camera’s met een nachtzicht tot 5 meter, dan kunt u vertrouwen op Full HD-kwaliteit. Het camerahorloge kan tot anderhalf uur filmen op batterij. Ideaal wanneer u gebeurtenissen of gesprekken in uw directe omgeving wilt vastleggen. Een verborgen camera die en het donker tot een afstand van 20 meter filmt,  is zeer betrouwbaar. De camouflagecamera met simkaart kan zowel fotograferen als filmen. Deze GPRS-camera is op afstand oproepbaar en stuurt beelden door naar een vooraf ingesteld e-mailadres of telefoonnummer. Handig wanneer u niet direct bij de camera kunt.  

Tips: verborgen camera kopen

De verborgen camera is onopvallend. Denk hierbij aan een weerstation met ingebouwde camera of een bluetooth-speaker die stiekem opnames maakt. Moet de verborgen camera gedurende langere periode stand-by blijven, kies dan voor een batterijduur van minimaal 2 weken. Let u ook even op de kijkhoek? Hoe breder de kijkhoek, hoe meer deze in de ruimte kan filmen. Dit is echter niet in alle situaties nodig.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 311 beoordelingen