• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Verborgen kluis om kostbare spullen mee te verstoppen

Het kopen van een kluis kost veel geld. Dit heeft te maken met de beveiliging van de kluis zelf en eventueel ook met de verankering die een kluis nodig heeft. Op deze manier bent u er echter wel zeker van dat een inbreker niet bij uw waardevolle spullen komt! In dit artikel laten we u zien welke mogelijkheden er op het gebied van verborgen kluizen zijn.

Voordelen van kluis voor waardevolle spullen

Wanneer u zelf een kluis bezit houdt u uw middelen in eigen hand. Dit geeft een prettig en onafhankelijk gevoel. Ideaal wanneer het om bezittingen gaat waar u een emotionele band mee heeft. Denk aan juwelen, belangrijke foto’s of uw diploma’s. Door dit soort spullen in een kluis te bewaren is de kans nihil dat deze gestolen worden. Zeker wanneer u voor een kluis kiest die u in grond laat verankeren, het kost veel tijd om dit soort kluizen los te breken. Breekt er brand uit of overstroomt uw woning? Dan wilt u dat kostbare bezittingen nog steeds gewaarborgd zijn. Wanneer u zich ook wilt beschermen tegen brand- en waterschade is het belangrijk hier rekening mee te houden bij het kopen van een kluis. Helaas kost een verankerde kluis al snel duizenden euro’s! Een behoorlijke investering waar u niet op zit te wachten. Zeker wanneer u in een huurwoning woont of wanneer u binnenkort verhuist is dit een investering die u niet tot nauwelijks terugverdient. Een verankerde kluis is niet te verplaatsen en vrij duur, dit zijn de belangrijkste redenen waarom er vaak voor een alternatief gezocht wordt.

Voordelen van een verborgen kluis ten opzichte van een normale kluis

Bij Sitcon.nl bieden wij verborgen kluizen aan. U kunt uw waardevolle spullen daardoor op een voordelige manier beschermen. Zo komt niemand erachter waar u uw waardevolle spullen bewaart.

Verborgen kluis kopen via Sitcon.nl

Sitcon.nl biedt verborgen kluizen in tal van verschillende soorten aan. Denk aan:

Heeft u een boekenkast? Dan is deze verborgen kluis ideaal! In dit Engelse woordenboek zit een metalen kluisje ingebouwd. Ideaal om waardevolle spullen op een onopvallende manier in te bewaren. Handig voor sieraden, contant geld of belangrijke papieren! Het kluisje is in allerlei verschillende kleuren leverbaar en wordt u in een willekeurige kleur aangeboden. Bij dit verborgen kluisje worden twee slotjes geleverd.

Van een steen verwacht niemand dat er een kluisje zit ingebouwd! Dit verborgen kluisje ziet er uit als een steen en heeft in de binnenzijde een loze ruimte waar u gemakkelijk toegang toe verkrijgt. Deze verborgen steen is ideaal om een sleutel of sieraden in te bewaren. U zou deze steen bijvoorbeeld bij de voordeur kunnen leggen. Handig als u uw sleutel kwijt bent!

Bij een thermometer verwacht niemand dat er een verborgen kluisje in zit. Deze thermometer is net als de steen ideaal voor bij de voordeur, ook in dit kluisje kunt u een sleutel bewaren. Aan de buitenkant is er niet te zien dat er een verborgen ruimte in de thermometer zit. De thermometer werkt zoals u gewend bent!

Wanneer u spullen verbergt doet u dat het liefst op plaatsen waar niemand het van verwacht. Een goed voorbeeld is deze toiletrolhouder met daarin een holle ruimte. Doordat het toilet een ruimte is waar de meeste inbrekers niet komen weet u zeker dat uw spullen veilig zijn.

Een koffiebeker is gemakkelijk af te sluiten en wordt niet direct gezien als een plaats waar waardevolle spullen in bewaard worden. Doordat er in de beker een speciaal bakje wordt geplaatst is het vanaf de buitenkant niet te zien dat er een klein kluisje in zit. U kunt er zelfs koffie in doen! Zoekt u een verborgen kluisje die brand- en / of waterbestendig is? Dan kunt u het best een losse kluis kopen en deze op een verdekte manier opstellen. Over het algemeen zijn de verborgen kluisjes van Sitcon.nl niet brand- of waterbestendig. Meer weten over verborgen kluisjes? Dan kunt u persoonlijk contact met ons opnemen. Bereik ons telefonisch en per e-mail via +31(0)306303631 of support@sitcon.nl.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 220 beoordelingen