Verborgen kluisjes: Overzicht van modellen

Verborgen kluisjes zijn te in verschillende vormen te koop zoals een steen kluisje, thermometer kluisjes, boeken kluisje en klok kluisje. Verborgen kluisjes zijn ideaal om waardevolle spullen of geld in te verbergen, omdat bij een eventuele inbraak de kans zeer klein is dat in het kluisje wordt gezocht.

 

verborgen kluisjes

 

Verborgen kluisjes voor binnenshuis:
Voor gebruik binnen zijn vooral de verborgen kluisjes in de vorm van een boek of klok populair. Deze kluisjes hebben behoorlijk wat binnenruimte waardoor deze voor verschillende toepassingen zijn te gebruiken. Zo is er in de verborgen kluisjes geld te plaatsen, maar u kunt natuurlijk ook denken aan belangrijke papieren of sieraden.

Verborgen kluisjes voor buitenshuis:
Voor gebruik buitenshuis zijn vooral de verborgen kluisjes in de vorm van een steen of thermometer populair. Deze kluisjes hebben net genoeg ruimte voor het plaatsen van een (huis) sleutel en zijn hierdoor erg geschikt om een sleutel in te verstoppen.

Verborgen kluisjes kopen:
De verborgen kluisjes zijn op onze website in verschillende uitvoeringen te koop voor binnen- en buitengebruik. Bekijk nu het assortiment: Verborgen kluisjes

 

 

Delen:

Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 98 beoordelingen