• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

5 verschillende spy camera ́s op een rij (verborgen camera ́s)

5 verschillende spy camera's op een rij (verborgen camera's)

Een verborgen camera/spy camera voor binnen of buiten: wat is de beste keuze? We zetten 5 verschillende spy camera's op een rij. Bekijk de specificaties zoals batterijduur, de resolutie en aanwezigheid van nachtzicht. Ontdek waarom deze camera het beste aansluit op uw wensen.  

1. Design klok met ingebouwde verborgen camera

Een design klok/wekkerradio met in het linker speakertje een mini spy camera. Onopvallende verborgen camera en hierdoor toepasbaar op kantoor, in de woning of voor andere situaties. Dankzij de lage lichtgevoeligheid van de lens maakt u uitstekende opnames in Full HD-kwaliteit. Het nachtzicht bedraagt 5–10 meter, waarbij mogelijkheid tot bewegingsdetectie. Deze wifi IP-camera is compatibel met iOS– en Android-smartphones.  

2. Mini bewakingscamera voor buiten

Praktische bewakingscamera’s werken op het wifi-netwerk. Deze bewakingscamera’s zijn waterproof en hebben een kabel van 6 meter. Hiermee is deze geschikt voor buitensituaties met een werktemperatuur van 5 tot 45 graden Celsius. De camera kan ook door glas filmen en is uitgerust met een ingebouwde microfoon. Belangrijk wanneer niet alleen beelden maar ook gesprekken als bewijsmateriaal dienen. Deze camera’s zijn geschikt voor het vastleggen van gebeurtenissen op straat of op het erf. Bekijk Full HD-beelden via de computer of smartphone. Bij beweging stuurt de camera een e-mail of push-notificatie. Hierdoor kunt u direct in actie komen.  

3. Pinhole spy camera (zonder zichtbare lens)

Dit is een verborgen camera die zonder vaste internetaansluiting werkt. Hierdoor zeer geschikt voor de vakantiewoning, opslagruimte of andere situaties. Werkt op het 4G netwerk, maar kan ook via een LAN-kabel beelden versturen. Deze pinhole verborgen camera is zeer goed weg te werken in meubilair of gebruiksvoorwerpen. Met Full HD-beeldkwaliteit en een kijkhoek van 90 graden ontvangt u duidelijke opnames op uw harde schijf, óf kunt deze op afstand bekijken.  

4. Tas met verborgen camera inclusief portable recorder

Gezien bij programma's van Alberto Stegeman: schoudertas met verborgen camera. De cameralens is onopvallend in de tas weggewerkt. Aan de binnenkant van de tas bevindt zich de portable recorder, die beelden direct opneemt. Dankzij de dubbele bodem is de recorder niet zichtbaar. De lens is zeer lichtgevoelig en kan hierdoor ook in slechtverlichte omstandigheden mooie opnames maken. De tas met verborgen camera wordt compleet met bekabeling, oplader, oordopjes en afstandsbediening geleverd.  

5. Brilcamera met interne opname

De bril spy camera heeft een verwisselbare batterij dat in het pootje van de bril is weggewerkt. Aan het uiterlijk is er niets te zien: intern zit de camera verborgen tussen de twee brillenglazen. Dit is een praktische verborgen camera, omdat deze datgene filmt waar u naar kijkt. Het interne geheugen is 16GB groot, wat gelijk staat aan ongeveer 2.5 uur filmen. Hij maakt opnames in Full HD-beeldkwaliteit en is hiermee geschikt voor het filmen in schemerlicht. Legt niet alleen beelden vast maar maakt ook geluidsopnames.      

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 219 beoordelingen