• Winkels in Utrecht en Maaseik
  • Specialist sinds 2007

Verwijderde sms terughalen: Wat zijn de mogelijkheden?

Het terughalen van een verwijderde sms is eigenlijk voor alle gsm toestellen mogelijk. Wel is dit niet mogelijk zonder bepaalde software wat je hierbij helpt. De verwijderde sms wordt namelijk bij alle telefoons niet permanent verwijderd, maar  'onzichtbaar' gemaakt. De door ons geleverde producten die verwijderde sms berichten van mobiele telefoons kunnen terughalen maken het mogelijk binnen enkele minuten de laatst verwijderde sms berichten weer leesbaar te maken. Wel is het afhankelijk van het merk mobiele telefoon en model welk product nodig is om de verwijderde sms terug te halen.

Verwijderde sms iPhone terughalen:
Het terughalen van een verwijderde sms van een iPhone is mogelijk met de iPhone Recovery Stick. Dit is een USB stick met forensische software die het totale geheugen van een iPhone scant en de verwijderde sms berichten, oproepen en notities weer leesbaar maakt. Verder kopieert dit product alle overige gegevens, zoals foto's, internet historie en andere info van de iPhone.  De sms berichten worden bij een iPhone niet op de simkaart opgeslagen, waardoor een simkaart lezer niet geschikt is voor het terughalen van sms berichten.

Verwijderde sms Blackberry terughalen:
Het terughalen van een verwijderde sms van een Blackberry is mogelijk met de Blackberry Recovery Stick. Dit is een USB stick met forensische software die het totale geheugen van een Blackberry scant en de verwijderde sms berichten, oproepen en notiti's weer leesbaar maakt. Verder kopieert dit product alle overige gegevens, zoals foto's, internet historie en andere info van de Blackberry.  De sms berichten worden bij een Blackberry niet op de simkaart opgeslagen, waardoor een simkaart lezer niet geschikt is voor het terughalen van sms berichten.

Verwijderde sms Nokia terughalen:
Het terughalen van een verwijderde sms van een  Nokia is veelal mogelijk met een Simkaart lezer. Bij veel Nokia telefoons worden namelijk de sms berichten opgeslagen op de simkaart. Wanneer een sms bericht wordt verwijderd wordt deze niet direct definitief verwijderd maar onzichtbaar gemaakt. Pas wanneer er niet genoeg ruimte is op de simkaart als er nieuwe contacten worden toegevoegd zullen de verwijderde smsjes definitief worden verwijderd.

Verwijderde sms Android terughalen:
Het terughalen van een verwijderde sms van een Android is mogelijk met de Android Recovery Stick. Dit is een USB stick met forensische software die het totale geheugen van een Android scant en de verwijderde sms berichten, oproepen en notities weer leesbaar maakt. Verder kopieert dit product alle overige gegevens, zoals foto's, internet historie en andere info van de Android.  De sms berichten worden bij een Android niet op de simkaart opgeslagen, waardoor een simkaart lezer niet geschikt is voor het terughalen van sms berichten.

 

Delen:

Reviews:
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk

© 2007 - 2022 - Sitcon