• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Voice recorder kopen? Kies de juiste variant!

Met een voice recorder kunt u vergaderingen vastleggen, interviews doen en allerlei gesprekken opnemen. Echter kunt u met een voice recorder ook gesprekken afluisteren! Bijvoorbeeld in een rechtszaak kan dit als bewijsmateriaal dienen. Vraagt u zich af welke voice recorder het best bij u past? Dat bent u hier op de juiste plaats! Op basis van dit artikel kunt u bepalen welke voice recorder u nodig heeft. Daarnaast ontdekt u of het opnemen van gesprekken legaal is en of er wet- en regelgeving voor bestaat.

Gesprekken opnemen met voice recorder

Wanneer u ongemerkt een gesprek wilt opnemen is het mogelijk om daar een voice recorder voor te gebruiken die u in een voorwerp stopt. Op deze manier kunt u gesprekken opnemen zonder dat iemand anders dit in de gaten heeft. Ook wanneer u mondelinge afspraken wilt bewaken kan het opnemen en bewaren van gesprekken een uitkomst zijn. Wilt u een bepaalde locatie afluisteren? Dan kunt u opnameapparatuur verdekt opstellen en vanaf een afstand meeluisteren. Via Sitcon.nl zijn er verschillende soorten voice recorders verkrijgbaar waarmee dit mogelijk is. Denk aan kleine opnameapparaatjes of apparaatjes met een zender, u kunt deze vanaf een afstand beluisteren.

Is het opnemen van gesprekken legaal?

Het afluisteren van gesprekken is in Nederland niet legaal, alleen wanneer hier gegronde redenen voor zijn en als u hier bevoegd voor bent. Het opnemen van gesprekken wanneer u zelf aan een gesprek deelneemt is wel legaal. Ook hoeft u uw gesprekspartner niet in kennis te stellen van de gesprekken die u opneemt.

Verschillende soorten voice recorders

Via Sitcon.nl kunt u verschillende soorten voice recorders kopen. Denk aan:

Deze professionele voice recorder is ingebouwd in een pen. Op deze manier kunt u zonder dat het opvalt geluidsopnames maken. De batterij gaat 12 uur mee en de opnamekwaliteit is zeer hoog.

Met deze professionele voice recorder is het mogelijk om 7 dagen achter elkaar op te nemen (als de meegeleverde batterijen gebruikt worden). Doordat deze voice recorder over drie verschillende microfoons beschikt is de kwaliteit van de opnames zeer hoog. Deze microfoons zijn onafhankelijk in te stellen, zo kunt u ze richten op een groter gebied of kunt u zelf bepalen of er dichtbij of ver weg wordt opgenomen.

Deze rekenmachine beschikt over een voice recorder die in hoge kwaliteit opneemt. De recorder kan tot twee dagen achter elkaar opnemen of 75 dagen stand-by staan. Wanneer de oplaadbare batterijen leeg zijn kunt u ze vullen en daarna weer doorgaan met het gebruik hiervan. Wilt u andere voice recorders bekijken? Via deze link vindt u een totaaloverzicht van alle voice recorders die via Sitcon.nl te verkrijgen zijn.

Voice recorder kopen via Sitcon.nl

Wij nodigen u van harte uit in één van onze showrooms of spreken u graag persoonlijk! Bereik ons telefonisch en per e-mail via +31(0)306303631 of support@sitcon.nl.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 219 beoordelingen