• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Voice recorder kopen?: Lees eerst deze handige tips en reviews!

Voordat u overgaat tot het kopen van een voice recorder is het aan te raden eerst na te gaan of de voicerecorder die u op het oog heeft aansluit op de toepassing waarvoor u deze wenst te gebruiken. Er zijn al in verschillende winkels voice recorder te koop voor nog geen € 50,00, maar er zijn ook speciale mini voice recorders op de markt die tot wel €. 800,00 kosten. Om na te gaan welke voice recorder het beste is om te kopen kunt u onderstaande vragen afgaan.

Voice recorder - Dicteerapparaat:
Welke voice recorder het beste is om te kopen hangt in grote mate af van de toepassing waarvoor deze dient te worden gebruikt. Wil je de voice recorder gebruiken als dicteerapparaat om wat memo's op te nemen om later weer terug te luisteren of uit te schrijven dan kan een goedkope voice recorder al goed volstaan. Je kan namelijk bij het opnemen van memo's zelf de afstand tussen de voice recorder bepalen.

Voice recorder - Gespreksopname:
Voor het opnemen van gesprekken die je voert in bijvoorbeeld een kantoor of restaurant voldoet een goedkope voice recorder niet altijd. Dit komt vooral doordat de goedkopere voice recorders forse afmetingen hebben en zo niet makkelijk onopvallend kan worden gebruikt. De beste voice recorder om te kopen als het gaat om het opnamen van gesprekken is een ingebouwde voice recorder. Zo zijn er vanaf zo'n €. 100,00 voice recorders te koop dit ingebouwd zitten in een pen of USB stick. Deze voice recorders zijn dus gewon in een schrijfmap of aan een sleutelbos op tafel te leggen en nemen haarfijn het gesprek op.

Voice recorder - Telefoongesprek opname:
Voor het opnemen van telefoongesprekken zijn niet alle voice recorders die te koop zijn geschikt. Het is namelijk afhankelijk of je alleen de vaste lijn of ook mobiele telefoongesprekken wilt opnemen aan welke eisen de voice recorder moet voldoen. Het opnemen van telefoongesprekken is mogelijk bij vaste lijnen door de voice recorder met een telefoonlijn splitter te plaatsen tussen de telefoon en het begin van de telefoonlijn. Wanneer er een telefoongesprek is zal deze automatisch worden geactiveerd zodat de telefoongesprekken worden opgenomen. Voor het opnamen van mobiele telefoongesprekken zijn er voice recorder te koop met een universeel opname oortje of voice recorders die werken met een verbindingskabel tussen de voice recorder en de mobiele telefoon. Het nadeel van de verbingskabel is dat dit vaak afhankelijk is van het model mobiele telefoon. Het universele oortje werkt als volgt: U verbindt het oordopje aan de voice recorder en plaats het oortje met ingebouwde microfoon in je oor. Tegen ditzelfde oor houdt je het (mobiele) telefoon toestel en op deze manier zal het gehele gesprek worden opgenomen. Dit is eenvoudig in gebruik en kan snel worden ingezet, ook als je een oproep beantwoord. Bekijk hier de Spy voice recorder die zowel vaste- als mobiele telefoongesprekken kan opnemen:

Voice recorder - Spy toepassingen:
Wanneer je een voice recorder wilt kopen om in een ruimte neer te leggen is het belangrijk te kijken naar de maximale opname duur van de batterij. Vaak staat enkel de maximale geheugencapaciteit vermeld en dit is dus mindere belangrijk dan de opname duur die haalbaar is op een batterij lading. Normale voice recorders zijn voor spy toepassingen meestel niet geschikt omdat deze een groter formaat hebben en de batterijduur niet toereikend is. Er zijn hiervoor speciale spy recorders te koop die super klein van formaat zijn en een extra lange batterijduur hebben. Het is met deze speciale spy voice recorder mogelijk tot wel 1 week gesprekken in een ruimte op te nemen. Er gelden wel wettelijk bepalingen voor het opnemen van gesprekken waar u geen deelnemer van bent. Lees hier meer: https://www.sitcon.nl/blog/opnemen-telefoon-gesprekken/

Voice recorders kopen?:
Bekijk nu online ons complete assortiment Voice recorders

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 311 beoordelingen