• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

GPS volgsteem kopen?: Lees eerst deze handige tips en reviews

Wanneer u overweegt een volgsysteem te kopen is het aan te raden u eerst goed te laten informeren over de verschillende gps volg systemen die er te koop zijn. Zo is vooral het doel waarmee u het volgsysteem wilt gaan gebruiken van belang om een keuze te maken uit het aanbod van gps auto volgsystemen. Onderstaand proberen wij u enkele handige tips te geven gebaseerd op reviews van onze klanten zodat u een goede keuze kunt maken bij het kopen van een volgsysteem.

De eerste selectie tussen de verschillende GPS volgsystemen is te maken aan de hand van het gebruiksdoel. Wanneer u namelijk volgsysteem enkel als beveiliging wenst te gebruiken voor uw boot, auto, motor of scooter heeft u een vaak een andere gps volgsysteem  nodig dan dat u het gps systeem wilt gaan gebruiken om bijvoorbeeld te kijken waar iemand met uw auto heen gaat.

GPS volgsysteem voor beveiliging voertuigen:
Wanneer u een volgsysteem wilt kopen om uw bezittingen te beveiligen tegen diefstal dan is het vaak mogelijk een gps volgsysteem te kopen die aan is de sluiten op de accu van uw  auto, motor of boot. Deze gps systemen zijn er in sms en gprs variant. Het verschil zit hem in de manier waarop het volgsysteem de gps posities doorstuurt. Bij sms volgsystemen gebeurt dit zoals de naam al aangeeft door middel van sms berichten die u bijvoorbeeld op uw mobiele telefoon ontvangt en bij gprs gps volgsystemen wordt dit naar een internetpagina doorgezonden. Beide auto volgsystemen hebben voor- en nadelen waarover u meer hier kunt lezen: https://www.sitcon.nl/blog/auto-volgen-met-gps-tracker/

De prijzen van deze gps volgsystemen variëren tussen de 200,00 euro en 1000,00 euro, waarbij de duurdere gps auto trackers meer optie's hebben en veelal meer zijn bedoeld als u continue de positie wilt monitoren. Wanneer u enkel het gps volgsysteem wilt gebruiken als beveiliging bij diefstal dan kunt u ook goed een goedkoop volgsysteem kopen, omdat deze allen zo zijn in te stellen dat deze een alarm geven wanneer ze worden verplaatst.

GPS volgsysteem voor volgen voertuigen:
Het volgens van een voertuig, zoals een auto hoeft niet zoals veel mensen denken illegaal te zijn. Wel kunt u enkel gebruik maken van een volgsysteem om een auto te volgen als de auto uw eigendom is. Wanneer uw medewerkers deze auto's gebruiken zitten hier wel meer regels aan. 

Bij het volgen van een auto door middel van een volgsysteem is het vaak noodzakelijk om de auto tracker onopvallend te plaatsen. Hiervoor zijn speciale volgsystemen ontwikkeld die waterdicht zijn en aan een auto kunnen worden bevestigd met een magneet. Deze gps auto track systemen zijn er in vele varianten waarbij de prijzen liggen tussen de 600 euro en 3000,00 euro. Het verschil tussen de prijs van een duur gps volgsysteem en een goedkope gps tracker zit hem vaak in zaken als de batterijduur, de manier waarop posities worden doorgegeven en de instellingen die aan het volgsysteem zijn te geven. Zo zijn de duurste gps volgsystemen zo ontwikkeld dat het hiermee mogelijk is op een afstand van enkele honderden meters de auto live te volgen. Dit wordt mogelijk omdat de PDA die de posities van het gps volgsysteem ontvangt direct middels Tomtom de route berekend naar de huidige positie van de gps auto tracker.

Een GPS volgsysteem kopen?:
Vanwege de hoge aanschaf van gps volgsystemen is het aan te raden uw persoonlijk te laten adviseren zodat u een gps volgsysteem koopt die ook daadwerkelijk aansluit op uw wensen en behoeften. Op onderstaande webshop vindt u een groot aanbod gps auto trackers. Ook is het mogelijk op 4 locaties in Nederland en België langs te komen om persoonlijke uitleg te krijgen.


GPS volgsystemen

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 157 beoordelingen