• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Voordelen van bekabelde bewakingscamera´s op een rij

VOORDELEN VAN BEKABELDE BEWAKINGSCAMERA´S

Overweegt u voor bekabelde bewakingscamera´s te kiezen? Profiteer dan van de volgende voordelen: 

  • Scherpe beelden

Wanneer er sprake is van een bekabelde verbinding, is het eenvoudiger om informatie te versturen. Zeker wanneer de afstand van de ontvanger naar uw bewakingscamera´s groter wordt. Bij een bekabelde verbinding kunt u rekenen op scherpe beelden. Zo wordt de belofte van een 1080p of 4k beveiligingscamera tot de realiteit gebracht en ziet u dit terug als u live meekijkt of wanneer er wordt opgenomen. 

  • Stabiele verbinding

Als u kiest voor draadloze bewakingscamera´s, is het niet altijd mogelijk om uw verbinding stabiel te houden. Dit heeft te maken met de afstand van uw ontvanger of het WiFi-netwerk waarover beelden worden verstuurd. 

VOORBEELDEN VAN BEKABELDE BEWAKINGSCAMERA´S

Bij Sitcon.nl vindt u verschillende soorten bewakingscamera´s. Denk aan de volgende sets: 

U kunt binnen deze set uit dome of infrarood camera´s kiezen. Door middel van een meegeleverde recorder met één terabyte, is het mogelijk om meerdere weken te filmen. Op de bewakingscamera´s zit uitgebreide bewegingsdetectie en daarnaast kan dit specifieker worden gemaakt door bewegingsdetectie toe te passen voor bepaalde delen van het scherm. 

Deze set bestaat uit vier Full HD dome bewakingscamera´s en een recorder. Het systeem kan opnemen in 1080p Full HD en beschikt over nachtzicht. Door de stevige behuizing van deze bewakingscamera´s, zijn de camera´s bestand tegen vandalen en raken ze niet zomaar beschadigd. 

Deze mini bullet bewakingscamera´s zijn zowel voor binnen als buiten te gebruiken. Er kan met deze bewakingscamera´s in Full HD worden opgenomen. De bewakingscamera´s zijn gemakkelijk te verbinden aan een recorder, er kan verbinding worden gemaakt via een RG-59 coaxkabel, zo gaat er geen kwaliteit verloren. 

DE BETROUWBAARHEID VAN EEN BEKABELDE VERBINDING MET DRAADLOZE CAMERA´S

Draadloze camera´s zijn camera´s waarvoor geen bekabelde verbinding van de recorder naar de bewakingscamera´s noodzakelijk is. Het grote voordeel van de systemen van Sitcon.nl is dat er voor de meeste systemen Powerline adapters gebruikt kunnen worden. Door middel van Powerline adapters is het mogelijk om informatie te verzenden via het elektriciteitsnetwerk. Op deze manier hoeven beveiligingscamera´s uitsluitend op het elektriciteitsnetwerk aangesloten te worden. In sommige gevallen kan dit niet of gaat er veel kwaliteit verloren en kan er daarom beter met een coaxkabel gewerkt worden.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 172 beoordelingen