• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Waar kunt u uw juwelen verstoppen? Tips van een beveiligingsexpert

TIP 1: JUWELEN VERSTOPPEN IN EEN POT IN DE KOELKAST

U kunt uw juwelen in een pot in de koelkast verstoppen. Stop uw juwelen in een zakje en doe ze vervolgens in een glazen pot met mayonaise. Niemand heeft het door dat uw juwelen hier verborgen liggen. 

TIP 2: MAAK GEBRUIK VAN DE RUIMTE IN UW STOFZUIGER

Niemand zal verwachten dat er juwelen in uw stofzuiger verstopt zitten. Wanneer u uw juwelen in een zakje doet kunnen ze veilig in de stofzuiger gestopt worden. Vooral als u er een tijdje niet bent is dit de ideale manier om uw juwelen te beschermen. 

TIP 3: VERBORGEN PLAATS IN DE TUIN

Niemand zal verwachten dat er waardevolle bezittingen in uw tuin liggen opgeslagen. U kunt een gat graven in de tuin en daar een klein kistje bewaren. Sluit dit kistje op de juiste manier af, zo blijven uw juwelen op een nette manier bewaard. 

HULPMIDDELEN VAN SITCON.NL

Er is natuurlijk nog veel meer te bedenken. Sitcon.nl heeft met u meegedacht en is tot de ontwikkeling van verborgen kluisjes gekomen. Niemand zal vermoeden dat er waardevolle bezittingen in deze kluisjes bewaard worden. Bij Sitcon.nl vindt u onder andere:

Dit boek is vermomd als een Engels woordenboek en lijkt net echt. In dit boek zit echter een kluisje verborgen, er is voldoende ruimte om geld en sieraden in dit kluisje te bewaren. Er is een klein slot in dit kluisje gebouwd, zo kunt u zelf bepalen wanneer het kluisje geopend wordt. U kunt het kluisje in verschillende kleuren bestellen, kies een kleur die het minst in uw boekenkast opvalt. 

In deze klok zit een loze ruimte verborgen. U kunt hier waardevolle spullen in bewaren zonder dat dit opvalt. De klok is werkzaam en zal daardoor niet herkend worden als verborgen kluisje. AA-batterijen worden niet meegeleverd en dient u zelf in de klok te plaatsen.

Dit afsluitbare bakje kan in een koffiebeker gestopt worden. Op deze manier valt het niet op dat er iets waardevols in uw koffiebeker zit. Het doosje kan niet drijven en zal keurig op de bodem blijven. Zo kunt u waardevolle spullen in het afsluitbare bakje doen. Het bakje wordt op de bodem gehouden doordat er met een magneet gewerkt wo

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2021 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.7 / 10 = 311 beoordelingen