• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Effectiviteit van opritverklikkers en werking

PIR BEWEGINGSMELDER MET ALARM

Wilt u een eenvoudig bewakingssysteem gebruiken? Kies in dat geval voor deze bewegingsmelder met alarm. Het systeem is op een eenvoudige manier te installeren en kan gebruikt worden als melder voor bezoekers of als opritverklikker. De bewegingsmelder dient voorzien te worden van batterijen, vervolgens kan de apparatuur zijn werk doen. Ook de sirene werkt op batterijen, waardoor er geen bekabeling aan dit systeem te pas komt en u eenvoudig kunt installeren. U kunt de sirene op uw eigen manier afstellen, als een alarm of als een deurbel. De PIR bewegingsmelder heeft een bereik tot 10 meter, de afstand tussen de sirene en bewegingsmelder mag maximaal 50 meter bedragen. Deze afstand is afhankelijk van het aantal muren en objecten dat zich tussen de sirene en bewegingsmelder bevindt. 

OPRITVERKLIKKER MET BUITENLAMP

Deze opritverklikker wordt geleverd met een buitenlamp. De lantaarn gaat aan wanneer uw PIR bewegingssensor geactiveerd wordt. Ook kunt u de bewegingsmelder een geluid laten geven, zo krijgt u een seintje als er iemand over uw terrein loopt. U kiest er zelf voor of dit het geluid van een deurbel of alarm is. Tevens kunt u instellen hoelang de buitenlamp blijft branden wanneer er beweging gedetecteerd is, zo kunt u het systeem afstemmen op uw wensen. 

OPRITVERKLIKKER MET IR BEAMS

Deze opritverklikker bestaat uit een basisstation en twee IR beams met zonnepanelen. Het basisstation geeft een alarmsignaal af als de IR beams worden onderbroken. Tussen de IR beams bevinden zich drie lichtstralen, bij het installeren van het systeem dienen de IR beams op de juiste manier ingesteld te worden. Als de ruimte meer dan 30 meter bedraagt, is het noodzakelijk dat hier laserapparatuur of een waterpas voor gebruikt wordt. U kunt het volume zelf afstellen, daarnaast kan er na verloop van tijd een herinneringssignaal verstuurd worden. Tussen de IR beams kan een afstand tot 100 meter zitten, de afstand vanaf het basisstation mag tot 500 meter bedragen. Door de kracht van dit systeem, is het mogelijk om ook in slechte weersomstandigheden van de apparatuur te genieten. Zo kunt u altijd rekenen op de betrouwbaarheid van het systeem. 

OPRITVERKLIKKER MET BOUWLAMP

Wilt u inbrekers afschrikken? Kies dan voor een opritverklikker met bouwlamp. Als uw PIR bewegingsmelder wordt geactiveerd gaat er automatisch een bouwlamp aan. Deze PIR bewegingsmelder zit in uw bouwlamp ingebouwd en staat in verbinding met een draadloze ontvanger. Door uw ontvanger kan er een beltoon of alarm worden afgegeven, zo weet u precies op welk moment uw opritverklikker geactiveerd wordt.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 219 beoordelingen