• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Hoe kan ik WhatsApp onderscheppen of afluisteren? (dit kan niet: alternatieven)

Hoe kan ik WhatsApp onderscheppen of afluisteren?

Toegang krijgen tot het WhatsApp-account van een ander of gesprekken afluisteren. Is WhatsApp te kraken? We laten verschillende methoden zien om WhatsApp-berichten te onderscheppen. Met speciale spy software controleert u het telefoongedrag van uw partner, kind of medewerkers.  

WhatsApp en encryptie van communicatie

De berichtendienst WhatsApp biedt encryption oftewel versleuteling van berichten. Hierdoor is het in theorie onmogelijk om berichten in te zien of gesprekken af te luisteren. Het is tot nu toe niemand gelukt om deze versleuteling te kraken. Toch zijn er diverse manieren om WhatsApp gesprekken te onderscheppen. We laten u drie handige methoden zien.  

1. Android-software voor het controleren van smartphones

Met de controlesoftware voor Android-smartphones controleert u anderen op het gebruik van hun telefoon. Niet alleen krijgt u toegang tot inkomende en uitgaande sms’jes, ook ziet u welke websites er zijn bezocht. Daarnaast bekijkt u een overzicht van alle WhatsApp gesprekken met naam van de contactpersoon, datum en tijd. U kunt de inhoud van WhatsApp berichten niet zien, maar krijgt wel een duidelijk beeld van het WhatsApp-gebruik. Mocht de gebruiker een inkomende of uitgaande oproep hebben, dan wordt de stem van de gebruiker opgenomen.  

2. Samsung Galaxy S9 met spy software

Geef de partner, werknemer of iemand anders een Samsung Galaxy S9 cadeau. Wat de ontvanger niet weet, is dat deze smartphone voorzien is van spy software. Via een beveiligde internetpagina bekijkt u ontvangen en verstuurde sms’jes, de oproeplijst, gespreksduur en het e-mailverkeer. Ook is inzichtelijk met wie en wanneer er WhatsApp-gesprekken zijn gevoerd. Deze functies werken hetzelfde als de losse Android-controlesoftware, alleen krijgt u er een Samsung Galaxy S8 bij. U kunt overigens ook kiezen voor een Samsung Galaxy J7 inclusief spy software.  

3. Verborgen camera en/ of afluisterapparatuur

Met een spy camera controleert u het smartphonegebruik van iemand. U ziet hoe vaak deze de smartphone in handen heeft of gesprekken voert. Bij een camera met een zoomfunctie die goed is verborgen is het wellicht mogelijk om op de smartphone mee te kijken. Afluisterapparatuur is handig wanneer u gesprekken mee wilt luisteren. Zorg dat zowel verborgen camera's als afluisterapparatuur niet zichtbaar is. Kies voor een gebruiksvoorwerp inclusief verborgen camera. Ga anders voor een kleine spy camera en plaats deze strategisch aan het plafond, de wand, achter een lamp of op een andere onzichtbare plaats.  

4. Andere manieren om informatie te achterhalen

Wanneer bovenstaande opties om een telefoon te traceren in uw situatie niet mogelijk zijn bestaan er wel nog anderen opties voor het verkrijgen van informatie. Veel gebruikt als alternatief zijn voice recorders waarmee in een bepaalde ruimte, zoals bv een auto gesprekken worden opgenomen welke later terug te luisteren zijn. Er zijn zelfs zulke kleine voice recorders welke in een jas of tas geplaatst kunnen worden. Wanneer u direct de informatie nodig heeft en niet kan wachten totdat u de voice recorder weer in bezit heeft is een afluisteraparaat een beter idee. Deze apparaatjes hebben een ingebouwde simkaart waar u heen belt en dan direct hoort wat er in de ruimte wordt gezegd.

Beveilig uzelf tegen afluisteren

Bent u erg op uw privacy gesteld of heeft u misschien iets te verbergen? Speciaal voor smartphones is er de spy phone detector. De GSM Safe is een box waar u de smartphone in plaatst. De GSM Safe detecteert spy software en toont dit door middel van ledindicatielampjes. De GSM Box heeft het formaat van een creditcard en scant de smartphone snel op de aanwezigheid van spy software. Zo blijft uw telefoongebruik veilig.

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 185 beoordelingen