• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Bescherm uw woning of bedrijfspand tegen inbrekers met beveiligingscamera’s

Zowel bedrijven als particulieren worden geconfronteerd met inbrekers. Camerabeveiliging speelt een cruciale rol bij het voorkomen en oplossen van dit soort zaken. Tegelijk zijn inbrekers zich steeds meer bewust van de aanwezigheid van beveiligingscamera's. Om criminelen op heterdaad te betrappen is het plaatsen van verborgen camera's daarom het meest effectief.

Niet alleen bedrijven en particulieren maken gebruik van verborgen camera’s, ook de politie zet deze soms in. Dat het gebruik van verborgen camera's illegaal zou zijn klopt niet helemaal. Wie zich aan de regels houdt mag verborgen camera's gebruiken.

Wetgeving voor gebruik van verborgen camera's

U mag geen verborgen camera’s gebruiken om werknemers of bezoekers te controleren. Iedereen heeft recht op privacy. Dit geldt echter niet voor inbrekers, dit zijn ongewenste bezoekers. In dit geval mag u verborgen camera's gebruiken om een inbreker op heterdaad te betrappen. 

In beginsel is het verboden om opzettelijk te filmen, tenzij dit vooraf wordt aangekondigd. Daarnaast moet er altijd worden bekeken of het privacybelang zwaarder weegt dan het belang om opnames te maken. Is uw bedrijf of woning regelmatig doelwit van inbrekers? Dan heeft u een zwaarwegend belang. 

Opnames mogen gebruikt worden bij het doen van aangifte en zorgen voor bewijslast. U draagt de beelden in dat geval over aan de politie. Let erop dat u deze beelden niet zomaar op het internet mag verspreiden. 

Verborgen camera's tegen inbrekers 

U bent op de hoogte van wet- en regelgeving omtrent het gebruik van verborgen camera's. Op dit moment is het belangrijk om de juiste apparatuur aan te schaffen. Er zijn verschillende mogelijkheden. Met een blackbox camera kunt u uw auto, woning of bedrijfspand uitstekend beveiligen tegen inbrekers. De blackbox mini camera is voorzien van bewegingsdetectie en kan tot 192 uur opnames maken. 

Een andere mogelijkheid is het gebruik van de dummy rookmelder met ingebouwde camera. Geen enkele inbreker zal naar een rookmelder omkijken. Deze verborgen camera heeft een interne opslag en ondersteunt een 32 gigabyte SD-kaart. Met behulp van bewegingsdetectie laat u de camera alleen opnames maken bij beweging, dit bespaart u veel opslagruimte. 

Live beelden bekijken met behulp van een app

Wilt u continu toezicht houden en direct in kunnen grijpen bij een inbraak of onregelmatigheden? De blackbox camera IP WiFi is via een app op de smartphone te bedienen. Na installatie van uw systeem downloadt u de app voor Android of IOS. De verborgen camera maakt een nieuw WiFi-netwerk aan, vervolgens maakt u verbinding met het WiFi-netwerk. De instellingen past u eenvoudig via de app aan. U bekijkt vanaf elke willekeurige locatie naar de beelden, het bedrijfspand of gefilmde object. Ook bestaat er de mogelijkheid om opgenomen beelden te downloaden. 

Deze camera werkt 8 uur op batterijen of onafgebroken met de meegeleverde adapter. U kunt gebruikmaken van bewegingsdetectie, desgewenst verschijnt er een melding op uw smartphone wanneer de camera beweging detecteert. Zo houdt u altijd toezicht!

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 157 beoordelingen