• Winkels in  Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007

Zien wat iemand op zijn telefoon doet

Zo werkt de spy software

Let op: het is niet eenvoudig om aan spy software te komen en deze op een smartphone te installeren. Daarom kiest u voor een vooraf geïnstalleerde smartphone, later meer hierover. Eerst iets over de werking van de speciale software.

De software maakt gebruik van een speciale server en de internetverbinding van de smartphone. Omdat bijna alle smartphones voorzien zijn van een abonnement met onbeperkt internet, zal dit in veel gevallen geen problemen opleveren. Bovendien zijn veel smartphones grotendeels met een wifi netwerk verbonden.

Via een beveiligde internetpagina bekijkt u de oproeplijst, de gespreksduur maar ook ontvangen en verzonden berichten zoals WhatsAppberichten. Dit geldt ook voor het inzien van verzonden en ontvangen e-mails. Daarnaast bekijkt u de webhistorie (internet gebruik). Ook de live locatie van de smartphone kan worden ingezien. De functies zijn natuurlijk afhankelijk van het type software.

Smartphone inclusief spy software

Zoals gezegd is het niet altijd eenvoudig om aan spy software te komen en deze te installeren. U moet namelijk de betreffende smartphone in handen krijgen en voldoende tijd hebben om de software te installeren. Is dit niet mogelijk of vindt u de installatie te ingewikkeld, kies dan voor een vooraf geïnstalleerde smartphone. Bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S9 inclusief controlesoftware. Een moderne smartphone die iedereen wil hebben.

Geef de Samsung Galaxy S9 aan iemand in bruikleen of cadeau. De ontvanger zal echt niet vermoeden dat hier spy software op staat. Dit komt omdat de controlesoftware onvindbaar is op de smartphone. Bovendien beïnvloedt de software geen applicaties of de algemene werking van het toestel.

Zelf controlesoftware installeren

Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf de controlesoftware te installeren. Hierbij is het belangrijk dat u de smartphone in handen krijgt en opgemerkt de software installeert. Overigens is het niet nodig om de installatie zelf uit te voeren: dit laat u doen. Zo bent u verzekerd van een professionele en betrouwbare installatie.

De controlesoftware is alleen geschikt voor smartphones met het Android besturingssysteem. Denk hierbij aan merken als Samsung, Huawei, Nokia en veel andere merken. IPhones komen niet in aanmerking. De zelf geïnstalleerde controlesoftware werkt hetzelfde als de smartphone met vooraf geïnstalleerde spy software. U ziet een lijst van alle inkomende en uitgaande oproepen, de gps-locatie, inkomende en uitgaande sms’jes aan de webhistorie. Het is zelfs mogelijk om gebruik te maken van room recording. Hierbij maakt de telefoon gedurende maximaal 20 minuten geluidsopnamen.

Zien wat iemand op zijn telefoon doet, legaal of niet?

Er is geen wetgeving die specifiek over spy software spreekt. Ondanks dat is het natuurlijk niet netjes om alleen voor eigen plezier iemand te controleren. Zorg daarom voor gegronde redenen zoals vermoeden van oplichting of fraude, maar ook bijvoorbeeld een werknemer die de afspraken niet nakomt.

 

Delen:

  • Winkels in Amsterdam, Utrecht en Maaseik
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • Specialist sinds 2007
Google

© 2007 - 2020 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.6 / 10 = 220 beoordelingen