GPS tracker - Kinder telefoon

Normale prijs € 199,95 Aanbiedingsprijs € 99,95
Geen voorraad
SKU
7346
  • AmsterdamGeen voorraad
  • UtrechtGeen voorraad
  • MaaseikGeen voorraad
  • Binnen 4 uur en 52 minuten besteld, vandaag gratis verzonden
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • 2 jaar garantie
Dominic

Bel productspecialist Dominic Bereikbaar tot 17:30 uur

030-6303631
Alternatieven: GPS tracker - Kinder telefoon

Deze kinder GPS telefoon is een gsm gps tracker die speciaal is ontwikkeld om uw kind te beveiligen. De telefoon heeft namelijk 4 knoppen met voorgeprogrammeerde nummers, een SOS knop en tevens een GPS tracker en meeluister functie. Het is op deze manier mogelijk direct te zien waar uw kind is of u kunt live meeluisteren met de geluiden in de omgeving van de kinder telefoon.

Hoe werkt de kinder GPS gsm?

1. U dient eerst een simkaart te plaatsen in de kinder telefoon. Dit kan een simkaart zijn met abonnement of pre-paid. Vervolgens dient de pincode van de simkaart te worden verwijderd. Stop hiervoor de simkaart in een normale gsm en ga naar Menu- instellingen - beveiligingsinstellingen - pin vragen uit. Vervolgens plaatst u de simkaart en de batterij in de kinder telefoon en deze zal vanzelf aangaan.

2. U stelt daarna de telefoonnummers in die u onder knop 1/2/3/4 en de SOS knop wenst. Deze telefoonnummers zullen worden gebeld als op de betreffende knop wordt gedrukt voor tenminste 3 seconden. Het verbreken van de verbinding gaat met de sos knop.

3. Wanneer u de locatie van de kinder GPS gsm wilt opvragen kunt u de GPS tracking functie aanzetten. Dit doet u door een sms bericht van uw mobiele telefoon naar de kinder gsm te zenden met de tekst: WHERE#. U zult vervolgens een sms bericht van de kinder telefoon ontvangen met de coördinaten. Het is tevens mogelijk als u een mobiele telefoon heeft met internet een google map link te ontvangen, zodat u direct kunt zien waar uw kind is.

4. Ook is het mogelijk onopvallend de ruimte om de kinder telefoon heen af te luisteren. U stuurt hiervoor vanaf uw eigen mobiele telefoon een sms bericht naar de kinder gsm met de tekst: Monitor#. U krijgt vervolgens een sms terug met de tekst OK en de kinder gsm zal direct uw mobiele telefoonnummer bellen. Wanneer u opneemt hoort u dan de geluiden in de omgeving van de kinder telefoon.

Al deze functie´s maken deze kinder GPS telefoon een ideaal beveiligingssysteem voor u kind. Het is met dit compacte apparaat (enkel 85 x 45 x 16,5 mm) zowel mogelijk uw kind van een gsm telefoon te voorzien, de locatie van de gsm op elk gewenst moment op te vragen als mee te luisteren met de omgeving van de telefoon.

Let op: Wij hebben deze kinder gps tracker enkel in de kleur oranje.

 

GPRS tracking: 
Dit GPS tracking systeem kan de GPS locatie´s doorsturen naar een internet site. Op deze manier is live te volgen waar de gps telefoon is of is achteraf de gehele route te bekijken. U kunt de gps tracker zo instellen dat deze de locatie´s doorstuurt naar uw eigen server, maar het is ook mogelijk voor eenmalig euro 75,00 gebruik te maken van de server van de fabrikant. Wanneer u hiervan gebruik wenst te maken dan selecteert u dat bij de product optie´s bovenaan de pagina. Wij stellen de kinder gps tracker dan hier gelijk voor in.


Let op! De GPS tracker functie is enkel in te stellen voor providers die geen . in de APN naam hebben. In Nederland werkt deze dus goed met T-mobile, maar b.v. niet met vodafone. U kunt zelf op de internetsite van de provider nagaan of er een . wordt gebruikt in de APN naam.

 

Toepassingen kinder GPS telefoon:
- SOS knop + 4 voorgeprogrammeerde nummers
- GPS tracking voor opvragen locatie
- Live monitoring voor meeluisteren ruimte
- Lage batterij alert
- Automatische start bij plaatsen batterij

Inhoud verpakking:
- Kinder gsm telefoon
- Oplaadbare batterij
- Mini schroevendraaier
- Nek koort
- USB kabel
- Oplader

Kenmerken: GPS tracker - Kinder telefoon

Naam: GPS tracker - Kinder telefoon
Oplossingen voor:: Tracken personen
Werking GPS tracker: Real-time SMS, Real-time Internet (APP)
Magneetbevestiging: Nee
Batterijduur tot:: 1 - 2 dagen
Batterijduur standby: 1 - 2 dagen
SOS paniek knop: Ja
Voice monitor functie: Ja
Lengte mm: 85
Breedte mm: 45
Hoogte mm: 16,5
Gewicht: 58
SKU: 7346

Reviews: GPS tracker - Kinder telefoon

Nog geen product reviews. Schrijf nu de eerste review!
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:GPS tracker - Kinder telefoon
Uw waardering

Vragen:

Nu bestellen:

GPS tracker - Kinder telefoon

Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 99 beoordelingen