Pen recorder - Pro

Waardering:
87% of 100
€ 249,95
Magazijnvoorraad
SKU
7018
  • Binnen 3 uur en 43 minuten besteld, vandaag gratis verzonden
  • Ervaren verkopers en klantenservice
  • 2 jaar garantie
Marc

Bel productspecialist Marc Bereikbaar tot 17:30 uur

030-6303631

Video: Pen recorder - Pro

Alternatieven: Pen recorder - Pro

Plus- en minpunten

  • Pen kan schrijven en wijkt ook qua gewicht niet af van een gewone pen.
  • De opname is snel te starten door de klip naar beneden te drukken.
  • Beluisteren opnames kan via meegeleverde headset of via PC / MacOS
  • Hoge kwaliteit uit Korea.
  • De pen recorder heeft een beperkte batterij duur van 12 uur.

Deze pen recorder - Pro is de beste pen voice recorder die er te koop is en is zowel in geluidskwaliteit als gebruiksgemak niet te vergelijken met andere heimelijke opname producten. Zo wordt deze pen recorder aan / uit gezet door enkel het klipje van de pen omhoog of naar beneden te schuiven, zodat u altijd weet of de pen aan het opnemen is. Verder heeft deze pen recorder een geluidsdetectie stand, 12 uur batterijduur en zeer hoge opname kwaliteit.


Geluidsdetectie stand pen recorder:
De geluidsdetectie modus van deze pen recorder zorgt er voor dat er enkel wordt opgenomen als er daadwerkelijk geluid is en u bij het afluisteren van de bestanden niet meer hoeft te luisteren naar stukken waar niets is gezegd. Het is natuurlijk ook mogelijk de pen recorder continue te laten opnemen wanneer u dat wilt. 


ALC functie pen recorder:
ALC staat voor automatic level control en hiermee wordt bedoeld dat de recorder afhankelijk van het volume van het waargenomen geluid de opname aanpast. Zo zullen de geluiden die achter zijn worden versterkt en harde geluiden worden gedempt zodat alles duidelijk te verstaan blijft.

Lange batterij duur pen recorder:
De batterij van de pen recorder oplaadbaar en kan dus keer op keer weer worden gebruikt. De pen recorder kan wanneer de batterij volledig is opgeladen tot 12 uur opnames maken.


1 GB geheugen pen recorder:
Onze pen recorder Pro heeft een intern flash geheugen van 1 GB waarmee u 140 uur kunt opnemen. Het grote geheugen komt vooral van pas wanneer u de pen meerdere malen wenst te gebruiken, maar niet elke keer wanneer u deze oplaadt de bestanden eraf kunt halen.


Extra dun design pen recorder:
Wanneer u onopvallend gesprekken wilt opnemen  is het natuurlijk niet wenselijk met een afwijkend dikke pen rond te lopen, welke vraagtekens kan oproepen bij uw gesprekspartners. Deze pen recorder heeft daarom een diameter van maar 11,4 mm en een lengte van 135 mm.

Schuif bediening pen recorder:
De pen recorder heeft een klip aan de bovenkant van de pen die als aan en uit knop fungeert. Wanneer u namelijk de klip naar beneden drukt zal de pen recorder beginnen met opnemen. In welke stand dient te worden opgenomen, continue of met geluidsdetectie dient u vooraf via de meegeleverde software in te stellen.


Onopvallende opname pen recorder:
De pen recorder zal nimmer licht of geluid geven welke de voice recorder functie verraad. Enkel de stand van de klip geeft aan of de recorder aan het opnemen is of uit staat. 


Beluisteren opnames pen recorder:
De opgenomen gesprekken kunnen op twee manieren worden beluisterd. Het is mogelijk met de meegeleverde oordopjes direct vanaf de pen recorder de bestanden af te spelen en u kunt met de meegeleverde usb kabel de pen recorder aansluiten op een computer om de bestanden over te zetten of te wissen.  


Hoge kwaliteit pen recorder:
Deze professionele pen recorder wordt gemaakt door een leverancier in Korea en onderscheidt zich zowel op het gebied van vormgeving en design alsmede gebruiksgemak en opname kwaliteit van andere pen recorders uit China. Zo werkt deze pen recorder altijd zoals het moet op de momenten dat het er toe doet.

Inhoud verpakking:
1 x Pen recorder geluidsdetectie
1 x Oordopjes
1 x USB kabel
2 x Extra inktpatronen
1 x Handleiding

Kenmerken: Pen recorder - Pro

Naam:Pen recorder - Pro
Art.nr.:7018
Microfoon gevoeligheid:5 - 10 Mtr
Batterij:Ja
Batterij type:Li-ion oplaadbaar
Geluidsdetectie:Ja
Batterijduur tot::8 - 12 uur
Batterijduur standby:8 - 12 uur
Computer nodig voor afspelen:Nee
Speaker:Output poort
LCD scherm:Nee
Lengte mm:150
Hoogte mm:12
Breedte mm:12
Gewicht:26
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Pen recorder - Pro
Uw waardering

Vragen:

Nu bestellen:

Pen recorder - Pro

Google
Sitcon Betaalmogelijkheden Winkels

© 2007 - 2019 - Sitcon

Beoordeling door klanten: 8.8 / 10 = 98 beoordelingen