Pen voice-recorder PLUS

Pen voice-recorder PLUS

Pen voice-recorder PLUS

Op voorraad
SKU 7018
  • Klanten beoordelen ons met een 8.6 op basis van 624 reviews
  • Ervaren klantenservice en 2 jaar garantie
  • Specialist sinds 2007 Thuiswinkel Waarborg Sitcon
Marc

Bel productspecialist Marc

030-6303631

Kenmerken: Pen voice-recorder PLUS

Microfoon gevoeligheid5 - 10 Mtr
BatterijJa
Batterij typeLi-ion oplaadbaar
GeluidsdetectieJa
Batterijduur gebruik8 - 12 uur
Batterijduur standby8 - 12 uur
Afspelen mogelijk viaWindows PC, Mac OS, Product zelf
SpeakerOutput poort
SchermNee
Lengte mm150
Hoogte mm12
Breedte mm12
Gewicht26
SKU7018

Plus- en minpunten :

  • Pen kan schrijven en wijkt ook qua gewicht niet af van een gewone pen.
  • De opname is snel te starten door de klip naar beneden te drukken.
  • Beluisteren opnames kan via meegeleverde headset of via PC / Mac
  • Hoge kwaliteit uit Zuid-Korea.
  • De pen voice-recorder heeft een beperkte batterij duur van 12 uur.

Deze pen voice-recorder PLUS onderscheidt zich in zowel geluidskwaliteit als gebruiksgemak van andere heimelijke voice recorders. Zo wordt deze pen recorder aan / uit gezet door enkel het clipje van de pen omhoog of naar beneden te schuiven. Op deze manier weet u altijd of de pen aan het opnemen is. Verder heeft deze pen recorder een geluidsdetectie stand, 12 uur batterijduur, zeer hoge opname kwaliteit en dun design.

Geluidsdetectie stand:
De geluidsdetectie modus van deze pen recorder zorgt er voor dat er enkel wordt opgenomen als er daadwerkelijk geluid is en u bij het afluisteren van de bestanden niet meer hoeft te luisteren naar stukken waar niets is gezegd. Het is natuurlijk ook mogelijk de pen recorder continue te laten opnemen wanneer u dat wilt.

ALC microfoon:
ALC staat voor automatic level control en hiermee wordt bedoeld dat de recorder afhankelijk van het volume van het waargenomen geluid de opname aanpast. Zo zullen de geluiden die achter zijn worden versterkt en harde geluiden worden gedempt zodat alles duidelijk te verstaan blijft.

Opname op batterij:
De batterij van de pen recorder oplaadbaar en kan dus keer op keer weer worden gebruikt. De pen recorder kan wanneer de batterij volledig is opgeladen tot 12 uur opnames maken.

Opname op geheugen:
Onze pen recorder PLUS heeft een intern flash geheugen van 1 GB waarmee u 140 uur kunt opnemen. Het grote geheugen komt vooral van pas wanneer u de pen meerdere malen wenst te gebruiken, maar niet elke keer wanneer u deze oplaadt de bestanden eraf kunt halen.

Tijd & Datum stempel:
Via de PC is het mogelijk een tijd en datum stempel te activeren waarna deze zal worden toegevoegd aan de geluidsopnames.

Extra dun design:
Wanneer u onopvallend gesprekken wilt opnemen is het natuurlijk niet wenselijk met een afwijkend dikke pen rond te lopen, welke vraagtekens kan oproepen bij uw gesprekspartners. Deze pen recorder heeft daarom een diameter van maar 11,4 mm en een lengte van 135 mm.

Schuif bediening:
De pen recorder heeft een klip aan de bovenkant van de pen die als aan en uit knop fungeert. Wanneer u namelijk de klip naar beneden drukt zal de pen recorder beginnen met opnemen. In welke stand dient te worden opgenomen, continue of met geluidsdetectie dient u vooraf via de meegeleverde software in te stellen.

Onopvallende opname:
De pen recorder zal nimmer licht of geluid geven welke de voice recorder functie verraad. Enkel de stand van de klip geeft aan of de recorder aan het opnemen is of uit staat.

Afspelen van gemaakte opnames:
De opgenomen gesprekken kunnen op twee manieren worden beluisterd. Het is mogelijk met de meegeleverde oordopjes direct vanaf de pen recorder de bestanden af te spelen en u kunt met de meegeleverde usb kabel de pen recorder aansluiten op een computer om de bestanden over te zetten of te wissen.

Hoge kwaliteit uit Zuid-Korea:
Deze professionele pen recorder wordt gemaakt door een leverancier in Zuid-Korea en onderscheidt zich zowel op het gebied van vormgeving en design alsmede gebruiksgemak en opname kwaliteit van andere pen recorders uit China. Zo werkt deze pen recorder altijd zoals het moet op de momenten dat het er toe doet.

Inhoud verpakking:
1 x Pen recorder PLUS
1 x Oordopjes
1 x USB kabel
1 x Extra inktpatroon
1 x Handleiding

Vragen:Pen voice-recorder PLUS

Reviews
8.6
8.6 / 10
Thuiswinkel Zakelijk
sitcon-keuzehulp-beveiligingscamera

Bezoek ons
Winkels in Utrecht (NL)
en Maaseik (BE)

Accessoires : Pen voice-recorder PLUS

Nu bestellen:

Pen voice-recorder PLUS

Pen voice-recorder PLUS